kure221 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Nazdar, prosim vás nemůže mi tady někdo polopaticky vysvětli jak udelat MMS? Dělam co dělam a nějak to pořád nemůžu pobrat... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 úplně dole, pokdu bez PSP s CFW http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kure221 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 A s psp bez cfw by to nešlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 A co jsem ti napsal předtím? Pokud nemá v PSp CFW, tak musíš přes Pandora Deluxe, která je v návodu úplně dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kure221 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 No trochu s poplet slova ale to jedno dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kure221
Nazdar, prosim vás nemůže mi tady někdo polopaticky vysvětli jak udelat MMS? Dělam co dělam a nějak to pořád nemůžu pobrat... dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.