fajnokelma Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Zdravím, koukal jsem na netu po nějakej dobrej point and click adventuře na dsko a našel jsem screeny na hru So blonde - vypadá dost dobře. Problém je v tom, že jsem nikde nenašel link na ní ani recenzi. Přitom píšou, že měla vyjít už v roce 09. Pokud někdo máte nebo víte o ní něco víc....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampkin Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Člověče, to neznáš romulation? Tady je link http://www.romulation.net/NDS/4750_-_So_Blonde_Back_to_the_Island_%28E%29%28BAHAMUT%29.rar.html/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Musim rict, zkousel jsem tu hru a na to, ze hlavni postava je blondyna, to vypada, ze to bude i za neco stat... (na ds jsem moc adventur nevidel :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Člověče, to neznáš romulation? Tady je link http://www.romulation.net/NDS/4750_-_So_Blonde_Back_to_the_Island_%28E%29%28BAHAMUT%29.rar.html/ Zkoušel jsem jinej zdroj (ndsr.net) romulation ne, jinak dík za link. Musim rict, zkousel jsem tu hru a na to, ze hlavni postava je blondyna, to vypada, ze to bude i za neco stat... (na ds jsem moc adventur nevidel :D ) Adventury jsou moje nejoblíbenější hry. Ale na dsko sem hrál zatím jenom dvě kloudný Broken Sword a Hotel Dusk... je jich víc, ale to ovládání je kolikrát fakt hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 ovladani sice stoji za prd ale hra to je fajn. Hrat za povrchni bloncku je sranda ... hele tam nekdo stoji, musim si s nim popovidat ... ale musim se prvni nalicit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.