cQnne Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Koupil jsem si ez-flash vi (deluxe verzi pro DSi,DSL). NAinstaluju kernel dam do ndsl, zapnu dsko spusitm kartu, napise se NOW BOOTING a nic :(. Mám repasovane DSko myslite ze to je tím ?. HELP :cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 samozrejme to tim muze byt, spis bych ale tipoval spatnou kartu.. rozhodne bych zkusil v kombinaci s jinym DS, pripadne tvoje DS s jinou kartou. Kazdopadne chyba je kupovat takovouto u nas da se rict exotrickou kartu, kterou nikdo nema.. tezko pak shanet konkretni radu. Procs nevzal klasickej acekard?? A na repasovany DS nehlede.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Zeptam se na nekolik veci. 1. Co konkretne jsi nahraval na tu kartu? A jak jsi to tam provedl? 2. Muzes nejak zjistit jaky HW karta ma? Ptam se z toho duvodu, ze nektere karty potrebuji prehrat firmware (jakysi bios karty) a dalsim duvodem je spravna volba kernelu (samotny system, ve kterym si pak vybiras) Jelikoz mas EZFlash Vi, tak mrkni sem http://www.ezflash.cn/software.htm#ez5 - mel bys mit Kernel 2.0 RC13 (slozka a 1 soubor nakopirovany na korenu karty) V pripade, ze mas HW v805 - tak si jeste stahni posledni verzi firmware (jeden soubor nakopirovat na koren karty) Pak je jeste dobre mit dobre naformatovanou kartu (spousta lidi doporucuje Panasonic Formater - naleznes na filetrip.net, nebo staci i obycejny winxp format) a hlavne - zkontrolovat si ulozeni obou karet (spravne soupnout microSD do flashkarty / flashkartu do DS) - muze to byt jen spatnym kontaktem... Jak psal k4relB, zkus tu kartu jeste v jinem DS a pokud mas jeste jinou kartu, tak ji zkus ve svem. Vic me momentalne nenapada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cQnne
Koupil jsem si ez-flash vi (deluxe verzi pro DSi,DSL). NAinstaluju kernel dam do ndsl, zapnu dsko spusitm kartu, napise se NOW BOOTING a nic :(. Mám repasovane DSko myslite ze to je tím ?. HELP :cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.