mates2571 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ahoj všem, potřeboval bych poradit ohledně her na ps2. Mám novou konzoli ps2, všechny hry fungují bezvadně, ale jakmile si koupím hru,která má modrý podklad ze spodu disku, tak bohužel nefunguje. Nevíte prosím někdo, co stím ? Nemusí se na playstation něco nastavovat ? Už si nevím rady, zkoušel jsem vše možné, ale bez výsledku. Podotýkám, že mám jen originální hry , na ps2 nemám chip. Děkuji všem za odpovědi a rady. mates Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Jak to jako myslíš modrý podlkad, na krabičce? Jinak disky mají všechny ze spodu lesklý povrch, jako všechny DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates2571 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Některé hry jsou zespodu klasicky stříbrné, jako běžné dvd , některé jsou právě modré a ty mi nefungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Názvy her třeba je budu mít, jinak mám 6 her a žádná není modrá, kde hry nakupuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates2571 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 no já mám přes 3000 her, mám bazar, kupuji je v anglii , všechno to jsou pal verze, tak je mi divné , že ty hry co mají modrý spodek dvd nejdou. Pokud si pamatuji dobře, tak například u ps1 byly dema s černým podkladem na dvd. Jinak jeden příklad - hra operation air assault - má modrý spodek dvd a prostě nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Tak nebuď nenažranej když máš 3000 her :D. Ne teĎ vážně, nikdy jsem o tom neslyšel, každopádně už PS2 nepoužívám, možná ti někdo poradí, hodně zdaru. I když jsem v životě o modrým podkladu neslyšel takže asi nějaký fake... EDIT: Ok existuje nevím jestli to pomůže jen jsem to narychlo prolítnul http://arstechnica.com/gaming/guides/2003/11/ps2-repair-guide.ars Hodně zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates2571 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 můžu ti do emailu poslat foto , ať vidíš ten modrej podklad . Jinak nenažranej nejsem, živim se tím, já moc nehraju, to spíš synáček paří :-) mates Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Dyť si dělám legraci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates2571 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates2571 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 jak vidíš, zezhora vše jak má být , zespoda jsou některé disky modré a ty prostě nejdou . vše je originál se zárukou, takže já pak nedělám nic jiného, že třídím zásilku a všechny hry co jsou modré, posílám zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates2571 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 jinak odkaz dobrej, ale bohužel anglicky neumim ani prd , takže jsou pro mě zajímavý jen ty obrázky :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 No jo, asi je to nějaká chyba bo já nevím. jinak používej EDIT :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamates Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 jak si psal ze mas ten bazar mas nejaky eshop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Nefunguje ti to jak? Pořád se snaží natočit disk, ale nepovede se to? Vyčistil jsi čočku? Zkoušel jsi disky na jiném PS? Kupuješ disky v anglii a anglicky neumíš ani prd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates2571 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Nefunguje ti to jak? Pořád se snaží natočit disk, ale nepovede se to? Vyčistil jsi čočku? Zkoušel jsi disky na jiném PS? Kupuješ disky v anglii a anglicky neumíš ani prd? čočku čistit nemusim, mám novej ps2, a i starší, ani na jednom to nejde. Chyba bude jinde, prej to jsou jedny z prvních her, co byly na ps2, proto jsou zespodu modré. Já nemám tu nejstarší konzoli, tak proto to asi na těch novějších už nejde. Jinak nato abych kupoval hry v anglii nepotřebuju umět jazyk, mám na to lidi:D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates2571 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 jak si psal ze mas ten bazar mas nejaky eshop? jasně, pokud chceš vědět víc, napíšu ti do SZ. mates Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovacov Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 nejsou to nahodou disky cd? ze zacatku se delalo hodně her na cd sorry ted jsem se díval na fotky a je to disk cd nevím skus to dat do jine konzole treba silne fat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
backspace666 Odesláno Červenec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2010 Sice starej topic, ale i tak: Stačí přečíst manuál - stříbrné placky = DVD-Rom v PS2 formátu / modré placky = CD-ROM v PS2 formátu / černé placky = CD-Rom v PS1 formátu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.