yankee Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Potreboval by som prehravat mp4 co su z netu skonvertovane pre fw. 3.30+..je tam nejaky special kodek a ide mi iba zvuk...nie video..ako sa to da prehrat v PC?.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 toto doporucuji ;) http://www.videolan.org/vlc/ VLC Media Player, cez to prehrajes vse ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 diamonddawe Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 ja to pouštím v neru nebo total video player Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yankee Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 vdakaaaaaaaaaa!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 jo VLC to přehraje v poho a pak jsem ještě jednou měl na to kodeky, ale už nevim kde sem je vzal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 já mám k-lite codec pack a přehraju všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Ja pouzivam balicek K-Lite Mega Codec Pack http://www.codecguide.com/download_mega.htm a zadny dalsi prehravac nez Media Player Classic uz nepotrebuju :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Keles Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 jo VLC to přehraje v poho a pak jsem ještě jednou měl na to kodeky, ale už nevim kde sem je vzal :) Ja ked som nainstaloval kodeky tak mi vlc zacalo dost blbnut a neprehralo mi skoro nic ale na mp4 sa priklanam ku vlc.fakt good:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
yankee
Potreboval by som prehravat mp4 co su z netu skonvertovane pre fw. 3.30+..je tam nejaky special kodek a ide mi iba zvuk...nie video..ako sa to da prehrat v PC?....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts