bond77 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Hezký den. Mám problém s kartami do psp. Jedná se o Sony Memory stick pro duo 8 gb, která se mi nezobrazuje ani nejde naformátovat. Stejný problém je s 16 gb. Nevíte, co dělat. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sreepeo Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 řekl jste to naprosto přesně. ;-) Jen se ještě zeptám, karty z http://www.game-card.eu/ Vám fungují v pořádku? Nejspíš nakoupím tam. Uživatel se jmenuje OMAR, najdete ho i tady na fóru, spoustu prodaných karet, já osobně jsem s ním maximálně spokojen, výborná spolupráce:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bond77
Hezký den. Mám problém s kartami do psp. Jedná se o Sony Memory stick pro duo 8 gb, která se mi nezobrazuje ani nejde naformátovat. Stejný problém je s 16 gb. Nevíte, co dělat. Děkuji za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
26 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.