Bunny1468622758 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 čus lidi, nevíte o nějakým pokerovi, který se hraje přes infrastructure a je pořád s kym hrát? Je mi jedno, jestli to bude HB, nebo ISO, hlavně něco...:D Zkoušel jsem už hledat tady na fóru a našel jsem tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=45374&highlight=online+poker ... Tak jsem si to stáhnul, ale po Infrastructure to nikdo nehraje... Jsou už nějaké nové díly? Protože tohle je přece jenom rok 2008... Předem dík za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ano tohle nikdo nehraje, tayk semt o zkousel, nasel sem jednoho cloveka :D Jinak na SP je to vynikajici hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom CS Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 No tak vím že World Series Poker 2008 má online mulťák pro 0-9 hráčú... ješte sem ho neskoušel, ale tak kdyby nekdo mnel záujem, stačí říct, bo vím, že i na našem webu jich pár hovořilo o tom že by si zahráli online ale nemají ským. A když nejste alespoň 3 - 4 tak se to neoplatí no řešením bude ten nový web který sa bude věnovat celý jen Infrastructure multiplayer hráčom. A tam se to bude dohadovat líp. Zatím se chystá, no zanedlouho bude spusten a doteď sem potkal spustu Online hráčú, jen to vážne chce je nejak spojit do CZ/SVK komunity, tak věřím že ten web tomu pomúže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 jinak pařím i já WPT tak mi napište dám rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.