Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ylod?

Exoduser

Otázka

Zdravim. Mám 40GB konzoli měsíc po záruce:-(( Dneska jsem hrál Dead Space (den starý) a najednou se při hraní zpomalil obraz a začal se sekat zvuk. Celé to trvalo asi 5 sekund a konzole se poté za dvojitého zapípání vypla. Tak jsem zakroutil hlavou a konzoli znovu zapnul. Ta začala nabíhat a po dvou sekundách opět za dvojitého zapípání a s probliknutím zeleného a žlutého světýlka vypla.:cry: Tak jsem si řekl že je to v pytli, prostě YLOD. Nechal jsem ho 5 min. odstát a znovu zapnul. Konzole úplně v pohodě naběhla jako by se nechumelilo. Rychle jsem vyndal disk a čekal co se bude dít. A nic. Všechno v pohodě - přihlášení na PSN bez problémů. Tak tam po chvíly šoupnu zpátky disk a při jeho načítání znovu stejné schéma - pípání, světýlka, vypnutí...A od té doby už jí nemůžu zapnout vůbec, teda můžu, ale vždycky po těch dvou sekundách vypne....Buď se něco přehřívá (cell), a nebo odešla mechanika. Nemáte s takovým problémem někdo zkušenosti!? Je možný že to dělá jedna konkrétní hra? Zítra to zkusim znovu nakopnout a když se povede, vyndam disk a zkusím spustit něco z HDD...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Exoduser: Pokud nejde vůbec zapnout, tak může být problém skoro kdekoliv - vadné teplotní čidlo, přehřívání CPU nebo GPU. Pokud si trochu zručnej a máš potřebný vybavení, tak to opravíš doma, pokud ne, tak mohu doporučit playservice.cz - cena opravy YLOD je 2000Kč.

mekoo: Ale to je chyba mechaniky a v tom případě s eo YLOD nejedná.

Odkaz ke komentáři

• 0

Přesně tak tohle bude YLOD, ale ta oprava dlouho nevydrží je to spíš na deaktivaci účtu, jinak asi za sto dolarů seženeš funkční desku na ebay, ale konzole po záruce už může mít i v háji mechaniku na tý 60GB, co jsem měl týpek vyměnil desku a mechanika i když před YLODem běžela vždycky dobře, tak teď prej má problémy s načítáním a někdy nenačítá vůbec, teď je na tobě jestli to opravovat a nebo sehnat novou, ten YLOD bych klidně zkusil opravit, ale záleží odkuď si.

Edit: Tekken nevíš o jakou opravu se tam jedná? Kdyby vyměnily desku za dva litry tak to neni špatný...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu