Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2008 Zdar lidi hráli jste někdo SA na Xboxu 360 ??? Nedá se nějak změnit nastavení rychlosti hry ??? Se mi ty lidi, auta, atd ... zda jako by byli nabodany nebo co :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 ono to na 360ku existuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 ono to na 360ku existuje? ne ale na normalnim xboxu to je:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 Zdar lidi hráli jste někdo SA na Xboxu 360 ??? Nedá se nějak změnit nastavení rychlosti hry ??? Se mi ty lidi, auta, atd ... zda jako by byli nabodany nebo co :D ... jen pro moje info si sosnul z xbox live ? sem myslel ze to blokujou :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2008 nn sosnul jsem to z torrentu v tuto chvili uploaduju part 1 na uloz.to ale nejak se to seklo nebo nevim jede to cely den a celou noc a porad nacita :( je to na ho*no ... 2 party uz jsou uply na uloz.to http://console-forum.net/showthread.php?t=40033 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el mariachi1468624614 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ahoj lidi, videl jsem na Game Marketplace hru GTA San Andreas a chtel bych se zeptat, jestli se nekde da koupit normalne v obchode? Predem dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 nedá jen na live v rámci xbox originals a nebo koupit(nebo stáhnout jestli máš flash) hru na první xbox a pak to hrat na xku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el mariachi1468624614 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 A kde se to da koupit na normalni XBOX ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 se podívej do bazarů,aukro,a různě po shopech ale pochybuji že ji někde seženeš novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ticmaeu Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 a z marketplace to nestahnes nebo aspon ne bez problemu body mam ale stahnout to nejde a ten komplikated způsob stahování abych měl jak UK IP adresu jsem ještě nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.