Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Konzole magazín

F4RR3LLcz

Recommended Posts

Po několika ukázkách magazínů o hrách (myslím ted pouze v digitální podobě) jsem začal. A tak jsem začal uvažovat o tom, že by bylo dobré založit magazín o hrách opět v tištěné podobě. Oficiální Xbox 360 magazín je zrušen a tak nemám co číst a jako poměrně dost zkušený redaktor internetových stránek zabývající se hrami jsem dostal nápad na nový tištěný měsíčník.

Proto se ptám, byl by někdo ochoten tento nový časopis založit spolu se mnou? Magazínů o konzolových hrách je málo, a proto se ptám na založení, nového, moderního časopisu o konzolích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dělat novej papírak v dnešní době kdy i v dávnějších dobách největší Level a Score maji co dělat aby prodaly ušmudlanejch 10K kusu? (a mám dojem že těch 10K je náklad a prodeje sou ještě nižší) Bez plnejch her neni nárok na úspěch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu