F4RR3LLcz Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Po několika ukázkách magazínů o hrách (myslím ted pouze v digitální podobě) jsem začal. A tak jsem začal uvažovat o tom, že by bylo dobré založit magazín o hrách opět v tištěné podobě. Oficiální Xbox 360 magazín je zrušen a tak nemám co číst a jako poměrně dost zkušený redaktor internetových stránek zabývající se hrami jsem dostal nápad na nový tištěný měsíčník. Proto se ptám, byl by někdo ochoten tento nový časopis založit spolu se mnou? Magazínů o konzolových hrách je málo, a proto se ptám na založení, nového, moderního časopisu o konzolích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Zvlastne....mas vsetko spocitane, ze nad tym vobec uvazujes? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Na jaký úrovni by jsis to představoval? myslim komerčně do toho jít nebo jen čistě nadšenecký projekt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Dělat novej papírak v dnešní době kdy i v dávnějších dobách největší Level a Score maji co dělat aby prodaly ušmudlanejch 10K kusu? (a mám dojem že těch 10K je náklad a prodeje sou ještě nižší) Bez plnejch her neni nárok na úspěch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.