DJSmajlo Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Nazdárek ALL : Chtěl bych se zeptat jestli někdo z členů vlastní tuhle věcičku: http://www.herni-prislusenstvi.cz/sony-psp/battery--power/-/psp-solar-charger-plus/2425.html Protože by mě zajímalo jestli to má smysl si to koupit :) ??? Mám normal nabíječku , rychlonabíječku , autonabíječku ale když budu někde v přírodě bez auta a klekne mi PSP tak buď můžu koupit ještě jednu baterku nebo tohle :) Dík za názory (BO doufám že už o tomhle tady nebyla diskuse) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 za ty penize bych si radsi koupil druhou baterku ;) edit: Ke kompletnímu dobití stačí pouze 8 hodin jasného denního světla či ještě lépe sluneční záře :lol: fakt si myslim ze je lepsi dalsi baterka muzes si koupit tu vetsi 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Lepsi si kup dalsi baterku, 8 hodin je moc a jeste ta cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 za ty penize bych si radsi koupil druhou baterku ;)edit: Ke kompletnímu dobití stačí pouze 8 hodin jasného denního světla či ještě lépe sluneční záře :lol: fakt si myslim ze je lepsi dalsi baterka muzes si koupit tu vetsi 8) Tak zeptat sem se musel :) ale radši teda pujdu do tý baterky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Ja zas naopak bych sel do tehle vecicky:) a jako ze asi pujdu :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Ja zas naopak bych sel do tehle vecicky:) a jako ze asi pujdu :))) Tak tedka nevim beterka navíc dobrá ale nabílej si PSP kdekoli třeba a budu stanovat atd je zas nesrovnatelný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Tak tedka nevim beterka navíc dobrá ale nabílej si PSP kdekoli třeba a budu stanovat atd je zas nesrovnatelný :) To je sice pravda, ale vždycky někam dojedeš autem, tak to bez problému nabiješ. A když budeš situaci, že to nepůjde nabít v autě, tak v tu chvíli asi budeš dělat něco zajímavějšího nebo řešit proč to nemůžeš nabíjet v autě, bo s nim něco máš :lol: Víš, jak to myslim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 To je sice pravda, ale vždycky někam dojedeš autem, tak to bez problému nabiješ. A když budeš situaci, že to nepůjde nabít v autě, tak v tu chvíli asi budeš dělat něco zajímavějšího nebo řešit proč to nemůžeš nabíjet v autě, bo s nim něco máš :lol: Víš, jak to myslim... Jo asi na tom něco bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
8ndra Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 ja zas redsi premejslim o ty nebijecce, auto nemam, abych nebijel kdekoli, a kdyz jedu treba busem, tak bych to videl tak, ze pripojim solarni nabijecku a hraju, a misto ctyr hodin hrani budu hrat treba 7 a pak se mi to dobije atd... ale proste si to psp muzu kdykoli sam nabit, a nemusem prosit treba autobusaka, at mi to hodi do zapalovace :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 no jo ale zas za ty prachy......to bych si radsi koupil dve zalozni baterky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 no jo ale zas za ty prachy......to bych si radsi koupil dve zalozni baterky Ale zas baterka se taky samovolně vybíjí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 ja bych za to 15stovek nikdy nedal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 ja bych za to 15stovek nikdy nedal ... Já třeba jo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AzTeKK Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 a neni neco, co by bylo univerzalni? Jak na PDA,PSP, telefon, mp3 prehravac? Kdysi jsem videl nejaky solarni batoh O'neill, ale nevim, jestli ma konektor na PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 a neni neco, co by bylo univerzalni? Jak na PDA,PSP, telefon, mp3 prehravac? Kdysi jsem videl nejaky solarni batoh O'neill, ale nevim, jestli ma konektor na PSP. Já nevim, ale řekl bych, že ten "žlutej" konektor univerzální je, jelikož nabíječku z PSP nebo i PSP autonabíječku normálně fouknu do noťase. Takže asi jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AzTeKK Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 no, do laptopu mozna, ale PDA ma jine, mp3 prehravac taky. A laptop bych s tim stejne nenabil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Tady ji mate za 900 http://www.playcentrum.cz/solar-charger-psp-ds-sp-320901.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 me to prijde proste jako hi-tech doplnek a nbijet psp solarčni nabijeckou je kazdopadne styl 8) ... otazkou je spis prakticky vyuziti... protoze si na primem slunicku moc nezaparis (na LCD neni videt ani...) takze se to muze hodit tak akorat na dobiti baterky pro poslech hudby nebo pripadne pres den nabijet, vecer parit a nikdy nevis jestli nezustanes sam se svym psp na pospas prirode... takze solarni nabijecka je urcite zakladnim vybavenim pro kurz preziti ve volne prirode ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 [;160071']me to prijde proste jako hi-tech doplnek a nbijet psp solarčni nabijeckou je kazdopadne styl 8) ...otazkou je spis prakticky vyuziti... protoze si na primem slunicku moc nezaparis (na LCD neni videt ani...) takze se to muze hodit tak akorat na dobiti baterky pro poslech hudby nebo pripadne pres den nabijet' date=' vecer parit a nikdy nevis jestli nezustanes sam se svym psp na pospas prirode... takze solarni nabijecka je urcite zakladnim vybavenim pro kurz preziti ve volne prirode ;)[/quote'] Bobřík nabíjení PSP v nehostiných podmínkách :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Bobřík nabíjení PSP v nehostiných podmínkách :) no to si pis... s touhle nabijeckou ho mas v kapse :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 kup si baterku protože to se ti fakt nevyplatí abys nabíjel 8 hodin za jasného denního světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 ale je to ekologicky lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 [;160159']ale je to ekologicky lolno ale za jakou cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Když se ti vibije PSP a zrovna bude pršet tak je to na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffiilliipp Odesláno Červenec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2007 Nazdárek ALL : Chtěl bych se zeptat jestli někdo z členů vlastní tuhle věcičku: http://www.herni-prislusenstvi.cz/sony-psp/battery--power/-/psp-solar-charger-plus/2425.htmlProtože by mě zajímalo jestli to má smysl si to koupit :) ??? Mám normal nabíječku , rychlonabíječku , autonabíječku ale když budu někde v přírodě bez auta a klekne mi PSP tak buď můžu koupit ještě jednu baterku nebo tohle :) Dík za názory (BO doufám že už o tomhle tady nebyla diskuse) raci bych si koupil tu batt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.