krystof94 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2010 Používá Firofex 3.6 a jsem nadmíru spokojen... Vyzkoušel jsem většinu prohlížečů a FF se mi zdá nejlepší a pro mě nejpohodlnější... Jinak se těším na FF 4.0 ... To bude kurva dobrej prohlížeč! :D Citovat
FaNa Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2010 hrozně dlouho sem používal firefox, ale po reinstalu na win7 sem nahodil Operu a maximální spokojenost ;) Citovat
emosss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2010 mozzilka moje, za nic bych nevymenil Citovat
mach14 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 23, 2010 IE a opera je mi to v podstatě jedno hlavně že jde net... :D Citovat
zmasterq Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 28, 2010 ja jsem mnel Operu ale nejak se zacala brzdit a kedze ve skotsku nemam lepsi net nez GPRS\EDGE tak musim nejrychlejsi prohlizec tak uz nejakou dobu pouzivam Safari a podle me je nej na pomale pripojeni a to i kdyz ma opera turbo...:-( Citovat
Deathmers Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2010 Nejdříve jsem používal Crazy Browser (než zastaral :) )pak hodně Flock, který teď už jen výjimečně (začal blbnout) a nyní Chrome + IE Citovat
Salazar Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 8, 2010 Na NetBooku Chrome a na stolnim PC FireFox :) Citovat
zip123 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2010 Já jel dlouho na FF, velká spokojenost, ale pak začal blbnout, dělá záseky CPU (třeba 20s) i po čistý instalaci, a ne na jednom kompu. Ted jedu na Opeře, ale nejsem s ní také 100% spokojený, protože občas dělá problémy hlavně na stránkách, kde člověk musí být zalogovaný a nemá podporu IDM CC, takže občas zapnu i mozillu a trpím s oběma zároveň... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.