krystof94 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Používá Firofex 3.6 a jsem nadmíru spokojen... Vyzkoušel jsem většinu prohlížečů a FF se mi zdá nejlepší a pro mě nejpohodlnější... Jinak se těším na FF 4.0 ... To bude kurva dobrej prohlížeč! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 hrozně dlouho sem používal firefox, ale po reinstalu na win7 sem nahodil Operu a maximální spokojenost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 mozzilka moje, za nic bych nevymenil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 IE a opera je mi to v podstatě jedno hlavně že jde net... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmasterq Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 ja jsem mnel Operu ale nejak se zacala brzdit a kedze ve skotsku nemam lepsi net nez GPRS\EDGE tak musim nejrychlejsi prohlizec tak uz nejakou dobu pouzivam Safari a podle me je nej na pomale pripojeni a to i kdyz ma opera turbo...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Opera a Google CHROME :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Only Opera :coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deathmers Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Nejdříve jsem používal Crazy Browser (než zastaral :) )pak hodně Flock, který teď už jen výjimečně (začal blbnout) a nyní Chrome + IE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Na NetBooku Chrome a na stolnim PC FireFox :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Všude Operu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip123 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Já jel dlouho na FF, velká spokojenost, ale pak začal blbnout, dělá záseky CPU (třeba 20s) i po čistý instalaci, a ne na jednom kompu. Ted jedu na Opeře, ale nejsem s ní také 100% spokojený, protože občas dělá problémy hlavně na stránkách, kde člověk musí být zalogovaný a nemá podporu IDM CC, takže občas zapnu i mozillu a trpím s oběma zároveň... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.