Johny-malina Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Mám dotaz v počítači mám slot Pci express x16 a chci si koupit grafiku , která je pro Pci express x16 2.0 . Tak se chci zeptat jestli by to šlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Pokud tvoje MB nepodporuje PCIe 16x 2.0, tak ti grafika nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 jasně že by to šlo. PCI-E 2.0 je zpětně kompatibilní s původním PCI-E edit: Kapr: dobře, tak není to 100% jistota, ale takových 99% to je. i kdyby za cenu upgrade BIOSu základní desky, který by byl v některých případech potřeba pro podporu některých grafických karet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Mám dotaz v počítači mám slot Pci express x16 a chci si koupit grafiku , která je pro Pci express x16 2.0 .Tak se chci zeptat jestli by to šlo ? no zalezi jaky mas PCI-E 16x...jestli mas jen 1.0 tak je u novych vetsi pravdepodobnost ze asi ne...lepsi by byla aspon 1.0a...nektery karty jsou sice zpetne kompatibilni(vetsinou jsou to ATI)..ale nikdy to neni na 100% ze to pujde i kdyz je zpetne kompatibilni...taky jsem si kupoval grafiku(HD 4650 na PCI-E 16x 2.0 a mel jsem 1.0) a slo to....zalezi jestli ji deska veme....nektera muze nektera ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Září 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Super jde to :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 no zalezi jaky mas PCI-E 16x...jestli mas jen 1.0 tak je u novych vetsi pravdepodobnost ze asi ne...lepsi by byla aspon 1.0a...nektery karty jsou sice zpetne kompatibilni(vetsinou jsou to ATI)..ale nikdy to neni na 100% ze to pujde i kdyz je zpetne kompatibilni...taky jsem si kupoval grafiku(HD 4650 na PCI-E 16x 2.0 a mel jsem 1.0) a slo to....zalezi jestli ji deska veme....nektera muze nektera ne.... http://en.wikipedia.org/wiki/PCI_Express#PCI_Express_2.0 PCIe 2.0 motherboard slots are fully backward compatible with PCIe v1.x cards. PCIe 2.0 cards are also generally backward compatible with PCIe 1.x motherboards, using the available bandwidth of PCI Express 1.1. Overall, graphic cards or motherboards designed for v 2.0 will be able to work with the other being v 1.1 or v 1.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.