mach14 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 co nato říkáte?? podle mě to bude paráda http://www.youtube.com/watch?v=OqpbAwH99z0&feature=player_embedded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 co blbnes?:D vzdit to je FAKE:D vetsina tech her jsou jen videa z iphone her:D:D:D:D ale rikam, mit psp pohybovi cidlo a dotykac, tak je to best prenosna konzole edit> nevsiml jsme si toho cipu...., ale stejne mi to prijde jako FAKE:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Nvm no, vidim to prv a tady to i prodávaj... :) http://uk.codejunkies.com/Products/TiltFX___EF000884v.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2010030014 podle mě to nebude fake... datlík to vymyslel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Tak už tomu taky věřim když to vymyslel Datel a je to publikovaný jak na PSP novinkách tak na PSPGenu... asi brzo pořídim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 ale může to bejt hodně dobrá hračka třeba na auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digitalq Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Snad to FAKE nebude... Musí to být super, pořídim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 ježiš neřešte to pořád takovýhle sračky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 lol dyť to je FAKE!!!!!!!!! stejně jako gta sa na psp!! tvl proč by bylo čidlo na psp 3004 když je go?! asi se nebude zase prodávat stará verze!!!!!!!§ fakt kk.. že to zakládáte vůbec! co kravis:D dit se do konektoru psp jen zapojoi cip s vahou:D:D:D poradne cum na video :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 LoL zase nějákej chytrák. Myslíš si že by to prodávali když by to byl FAKE. :D Navíc není to nic složitého. PSP má dole vstupy a výstupy takže tohle má logiku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Konečně to někoho napadlo, kdyz uz to vyuzivaj dlouho mobily xD ,ale líbí se mi představa ovládání her nakláněním PSP a jsem zvedavej na přesnost čidla.A parada je, ze TiltFX slibuje kompatibilitu se všemi hrami bez ohledu na verzi firmwaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 bylo by to fakt super, na PSP mi to chybi :D ...akorat jak to vidite s cenou az se to bude dat koupit u nas (jestli vubec ale tak snad jo) ?? na PSPnovinky na tom codejunkies je nejakejch 15 liber coz je ...asi neco kolem 400kc, mohlo by to jit jeste trosku dolu :) ale i kdyby ne tak bych to poridil asi urcite ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chelios Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 To je super vec to chci ! =O :-D.co to hromadně objednat kdo by měl zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 ouuu no to je booomba jeste dnes (mozna zitra) obednávám :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 i kdyz nevim jak by se s tim hralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 pak napište jak to funguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuryr Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 nooo vypada to docela dobre..neni v tom nic komplikovaneho jen to asi bude chtit nakej plugin nebo tak neco..nicmene by bylo fajn to nejak objednat hromadne:) ja bych byl pro.akorad nevim jak to maa pořešené s vyvodem na sluchatka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 co to je za hra v tom videu v čase 1:03 jinak parádní věc, zajímalo by mě kolik to stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Přijde mi divný že nejsou žádný videa od hráčů zase kdyby to byl fake tak to neprodávaj tak až to někdo koupíte tak napište jestli to fachá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 co to je za hra v tom videu v čase 1:03jinak parádní věc, zajímalo by mě kolik to stojí pokud mas na mysli to co ja tak to je NFS... cena je momentalne nejakych 15 liber...(neco kolem 400kc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 To je super vec to chci ! =O :-D.co to hromadně objednat kdo by měl zájem? Počkej si až to dorazo českejch E-Shopu nebo na Aukro. platit 5 liber za poštu to je zlodějna :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 noooo velice zajimavééé... určitě časem koupím, ale to nebude fake, GOOOOOD, teď ten požitek bude drsný :psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuryr Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 akorad nechapu proc neni nikde na youtube nějaka recenze nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 asi je to novinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Já nevím proč mám takový pocit že už jsem to někde viděl asi před rokem... myslím že to žádná novinka není a že už je to nějakou dobu v prodeji A ještě mi přijde divný, že na videu jak se to připojuje je PSP fat a na ostatnich videich je slimko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.