trotlos Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Pokud nekdo shani origo ovladac nasel jsem za dost rozumnou cenovku :!: Sam jsem si od nich objednal a vsechno v naprostem poradku 8) http://kralovnaelektra.cz/it-gsm-foto/it/pc-periferie/gamepady/sony-ps3-bd-remote-control-black Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Hele, a používáš to? Podle mě je to zbytečný. Má to všechny prvky jako DS, ale hodí se to leda k ovládání PS3 na písničky apod. Na filmy to zvládnu i s DS. Přijde mi to zbytečné, už jen že to nepřináší nic novýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Já to používám, když nechci hrát, jen se třeba koukat na filmy atd... tak je to mnohem lepší. Navíc se to dá použít i k některej jinejm BD přehrávačům od sony. Ale pokud máš televizi s Bravia-Sync, tak se ti to nevyplatí, pač můžeš používat ovladač od TV, ale s horší odezvou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Březen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 pouzivam to pokazdy kdyz nechci hrat... je mi pohodlnejsi v ruce drzet klasickou dalku nez DS. S tim bravia sync se to bohuzel tyka jen majitelu slima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.