SyKySoft Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Ahoj všichni, Právě se mi naskytla výhodná koupě Playstation 2 FAT, která nenačítá DVD jen za 500Kč. Ale bojím se, že když mi přijde balíček na dobírku, že v něm bude například "Kámen" nebo tak něco.. Podle čeho tak soudím? Čtete Text co mi Majitelka PS2 Napsala: Zelené: Já. Fialové: Prodejce PS2 > Dobrý večer, je vaše nabídka stále Aktuální? > Ano je.Neposílám na dobírku-po velmi špatných zkušenostech! > Vezmete si PS2?? pěkný den. > Dobrý Večer, > O vaši PS2 mám zájem, ale psala jste mi, že s dobírkou máte špatné vzkušenosti. > Já jsem až z Opavy, takže by to šlo jedině Dobírkou. Stačilo aby jste balík > pojistila a vše by bylo O.K. > Pokud balík příjde poškozený, nebudu po vás chtít žádné vrácení peněz. > > A jak mi zaručíte,že balík vyzvednete?????Ted jsem posílala jedné paní na dobírku šaty(nechala jsem se ukecat)-dušovala se,že to vyzvedne.Balík leží na poště a nic.takže se mi vrátí zpátky a já vyhodila 100kč za dobírku z okna.Je to ale dražší-bude to za 500+dobírka(nejméně 110kč).Souhlasíte??Pošlete mi tedy adresu.Mám děti a opravdu nemám na rozhazování.Co když to bude s vámi stejné a já zas vyhodím peníze nanic???!!!! Neznáte něaké typy, až mi přijde balík....abych bez otevření krabice zjistil zda tam PS2 Opravdu je? Nechce se mi vyhazovat cca. 600Kč za nic. Za odpovědi dám THX. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 no ja nevim :D ty mas strach z podvodu a ona vlastne taky (i kdyz nevim jestli se nevyzvednuti na poste da brat jako podvod :) ) ... ale tak napada me treba (mozna to je blbost :D ) udelat video jak to budes rozbalovat, tak aby tam byla jeji adresa ktera by mela bejt navrchu, pak bys to s ni treba mohl nejak resit (prinejhorsim nejak pohrozit :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 no ja nevim :D ty mas strach z podvodu a ona vlastne taky (i kdyz nevim jestli se nevyzvednuti na poste da brat jako podvod :) ) ... ale tak napada me treba (mozna to je blbost :D ) udelat video jak to budes rozbalovat, tak aby tam byla jeji adresa ktera by mela bejt navrchu, pak bys to s ni treba mohl nejak resit (prinejhorsim nejak pohrozit :D) Díky..to s tím Videem není špatný nápad :) . Poradí ještě někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Na poste si balik otevrit nemuzes predtim, nez zaplatis - take jsem nedavno resil tento problem. Jedina moznost je podplatit postacku, co ti to donese domu :) (pokud ji zastihnes). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Na poste si balik otevrit nemuzes predtim, nez zaplatis - take jsem nedavno resil tento problem. Jedina moznost je podplatit postacku, co ti to donese domu :) (pokud ji zastihnes). Podplatit poštačku?? :D To jde?:D Jo a nevíte jestli nepoznám, třeba zaštěrkáním Balíčku zda tam PS2 je? Nevydává PlayStation 2 Něaké zvuky?? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peaceices1468624713 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Možná si prdne...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Možná si prdne...:D HaHaHa:) Ne ale doopravdy to potřebuju vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 xD.. né. Rozhodně zkus hodit s kamenem a hodit s plastem.. uvidíš že to má upec jinej zvuk takže ťukni do krabice s PSP pokuď nějakou máš a pokud to bude mít dost podobnej zvuk jako krabice s PSP tak woahaau a pokuď ne tak.. nvm. nemá to bejt moc těžký ani moc lehký..prostě tak jako joypad s plastovou krabicí navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 xD.. né. Rozhodně zkus hodit s kamenem a hodit s plastem.. uvidíš že to má upec jinej zvuk takže ťukni do krabice s PSP pokuď nějakou máš a pokud to bude mít dost podobnej zvuk jako krabice s PSP tak woahaau a pokuď ne tak.. nvm. nemá to bejt moc těžký ani moc lehký..prostě tak jako joypad s plastovou krabicí navíc Takže až mi přijde Balík... tak ho vytrhnu pošťákovy z rukou a fláknu s tím balíkem o zem...uvidíme jaký to vydá Zvuk:D :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 ^^ ... PS muze byt v krabici zabalene a vycpane bublinkama/polystyrenem.. Stejne tak muze byt zabalen kamen o stejne hmotnosti a nepoznas nic :D Postacka se da i neda uplatit, jde o to, zda je cestna. Jestli je, tak se ti vysmeje a jestli neni, tak veme prachy a klidne te necha si to rozbalit - ale to prece plati jen o dobirce.. A ta zenska to na dobirku nechce poslat :D A ja tu zenskou docela chapu.. Ono je fakt napicu, kdyz si nekdo balik nevyzvedne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Jn,. stačí tam narvat polystyren a si docela... to otevřeš a si v háji. já bych stejně PS2 koupil za 500Kč ale fakt jenom: O_o - fakt bych byl opatrnej ale snad jenom na aukci. tohle bych nerisknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 jestli váháš tak jí napiš jestli má účet třeba na aukru nebo jinde, taky se tam registruj a ať ti pošle zprávu jestli je to fakt ona (pokud má teda pozitivní hodnocení) nevim co víc bys chtěl napsat, stejnejch obchodů jako ty jsem měl hodně a všechno dopadlo v poho pokud ti to psychicky pomůže - je to ženská a ty snad nedělaj tolik podvodů jako chlapi :D btw na co ti bude ps2 která nenačítá disky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 ja jako nevim ale proc se jako bojis?kdyz ta zenska sama rikala ze chce radsi osobku tak je to prece dobre(aspon bys to vide)...nez kdyby psala ze osobku nechce ale jen postu......vim ze ses z daleka..ale ji to stve vic nez tebe kdyz ty si pro to nemuze prijit...podle me tu resis dost blbost....zvlast potom co psala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Jn,. stačí tam narvat polystyren a si docela... to otevřeš a si v háji. já bych stejně PS2 koupil za 500Kč ale fakt jenom: O_o - fakt bych byl opatrnej ale snad jenom na aukci. tohle bych nerisknul Takže to udělám takhle: Příjde pošták...Řeknu mu jestli si nemůžu balíček před zaplacením "otěžkat"...a pokud se mi to bude zdát divné...tak řeknu že to nechcu..třeba že nemám prachy :D...ale zase ta baba mi tu PS2ku chtěla předat Osobně, takže asi to myslí vážně..ale ty její výrazy...Má tak kolem 30ti let, má děti a píše tohle: "já zas vyhodím peníze nanic???!!!!" spíš "za Nic" ne? a píše 200 otazníků za každým slovem..Divné ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 chlape řešíš blbosti, je vidět, že je to tvůj první obchod :) nic netěžkej, ani nevíš kolik taková PS váží a akorát bys byl ještě víc na pochybách, všichni neuměj češtinu na jedničku a i dospělí často píšou sračky, začínáš bejt dost mimo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 chlape řešíš blbosti, je vidět, že je to tvůj první obchod :) nic netěžkej, ani nevíš kolik taková PS váží a akorát bys byl ještě víc na pochybách, všichni neuměj češtinu na jedničku a i dospělí často píšou sračky, začínáš bejt dost mimo :) PS2 jsem už v rukách měl hodněkrát viz. Můj Podpis... Prostě to risknu..a když mě "Podvede" tak už nikdy nebudu Kupovat věci na Dobírku...Jinak všem Díky za Odpovědi. Prosím o LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Pokud chtěla osobku, tak se ničeho neboj. Taky jsem někdy mám strach, aby mi nedošla cihla v krabici. Takže se neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Při prvni obchodu X360 takhle přez poštu sem měl taky strach že mi příjde kus dřeva nebo cihla a tak :D Ale jen sem čekal až příjde po rozbalení na mě vykouk a byl sem happy :D pak sem řešil ovladač jakto že nejde že mě "podvedl" a pak sem si přečet manuál :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts