Gh0sT-1nF Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Zdravim ... Mám dotaz chci si rozmístit repráky tak, abych slyšel dobrý basy. Repra to sou 2x10W, 6Ω, středobas + výškovej reprák, roměry 38/29/20cm (v/š/hl) připojený na zasilovač SONY STR-DE435 Takhle vypadá asi tak muj pokoj (3D) 3x5m repra mám pod stolem, ale sedim kousek vedle vlevo rohu u PC takže moc to neslišim spíš jen výšky - jinak duní skvělě když se dobře rozmístí, měl sem je vedle PC pod stolem, ale bylo to nepraktický neměl sem kam dát nohy :D dráty sou dost dlouhý tak by to neměl být problém dát je někam dozadu třeba ... Díky moc za odpovědi :)) Pro otevření a vytvoření 3D používám Google StechUp (Download) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckx13 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 asi na takovouhle odpoved necekas, ale musis to slyset sam jak se ti to libi.. tohle se neda poradit..:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 No repra maji byt normalne.. L..stred..R RL......RR repra maji byt ve vysce usi a ty by jsi mel spravne sedet uplne ve stredu (nebo si vyrovnat balance). Subwoofer by mel byt pod stredakem (takze pod stolem), pripadne nalevo nebo napravo (u L nebo R)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 No jasný podle sebe, jedině to dát zase pod ten stůl u PC, ještě uvidim teda uslišim ... Mám jen L a P :) ale chci aby mi to basovalo jedu spíš D'n'B, Tekno, Techno a tak ... Když koukám na film tak si repra vytáhnu a dám je co nejdál od sebe a co nejvic na mě, u filmu mi tak o basy nejde - takhle to taky vyhrajou, ale tak že sliším co mluví ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Pokud mas jen L a P, tak plati, co jsem psal vyse, jen vynech to ostatni repro.. Basy ze smejdu proste nevytahnes. Na styly, co jsi psal, se hodi subwoofer, bez nej proste poradne basy nedas. A nevim, proc je vytahujes jen u filmu, porad by jsi je mel mit ve vysce usi a nasmerovane na sebe - a co nejdal, jinak neslysis stereo a pak je kvalita na hovno. A nevim, proc je strkas dolu - to si myslis, ze budou ty basy nejak silnejsi? :D Basy muzes pridat softwarove - equalizerem, ale az zacnou chrastit, tak zjistis hranice tech beden - nemuzou dat proste stejne basy, jako poradne kvalitni repro nebo dokonce subwf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Každopádně L a P hrajou nejlíp zavešený a subwoofer hraje nejlíp na jehlách.. prostě co nejmenší dotyk např. se stolem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Tak sem to dal dál od sebe ... L mám u PC pod stolem (duní luxusně :-)) a P mám pod TV ... Díky Ane & Werty, už začínám šetřit na subáč :D předtím sem měl Genius 5000, 5.1 a ty hrály pěkně, až na to že se mi 3x vy*e*ali tak sem je dal do pryč, pak sem jel na starším zesíku 2x30W a to hrálo taky pěkně pak se mi naskytla příležitost a vzal sem ten Sony :) Jinak to můžete locknout nebo tu to nechat jako otevřenou diskusi pro repra :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.