Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rozmístění repro

Gh0sT-1nF

Recommended Posts

Zdravim ...

Mám dotaz chci si rozmístit repráky tak, abych slyšel dobrý basy.

Repra to sou 2x10W, 6Ω, středobas + výškovej reprák, roměry 38/29/20cm (v/š/hl) připojený na zasilovač SONY STR-DE435

Takhle vypadá asi tak muj pokoj (3D) 3x5m repra mám pod stolem, ale sedim kousek vedle vlevo rohu u PC takže moc to neslišim spíš jen výšky - jinak duní skvělě když se dobře rozmístí, měl sem je vedle PC pod stolem, ale bylo to nepraktický neměl sem kam dát nohy :D dráty sou dost dlouhý tak by to neměl být problém dát je někam dozadu třeba ...

Díky moc za odpovědi :))

Pro otevření a vytvoření 3D používám Google StechUp (Download)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No repra maji byt normalne..

L..stred..R

RL......RR

repra maji byt ve vysce usi a ty by jsi mel spravne sedet uplne ve stredu (nebo si vyrovnat balance). Subwoofer by mel byt pod stredakem (takze pod stolem), pripadne nalevo nebo napravo (u L nebo R)...

Odkaz ke komentáři

No jasný podle sebe, jedině to dát zase pod ten stůl u PC, ještě uvidim teda uslišim ...

Mám jen L a P :) ale chci aby mi to basovalo jedu spíš D'n'B, Tekno, Techno a tak ... Když koukám na film tak si repra vytáhnu a dám je co nejdál od sebe a co nejvic na mě, u filmu mi tak o basy nejde - takhle to taky vyhrajou, ale tak že sliším co mluví ...

Odkaz ke komentáři

Pokud mas jen L a P, tak plati, co jsem psal vyse, jen vynech to ostatni repro.. Basy ze smejdu proste nevytahnes. Na styly, co jsi psal, se hodi subwoofer, bez nej proste poradne basy nedas.

A nevim, proc je vytahujes jen u filmu, porad by jsi je mel mit ve vysce usi a nasmerovane na sebe - a co nejdal, jinak neslysis stereo a pak je kvalita na hovno. A nevim, proc je strkas dolu - to si myslis, ze budou ty basy nejak silnejsi? :D

Basy muzes pridat softwarove - equalizerem, ale az zacnou chrastit, tak zjistis hranice tech beden - nemuzou dat proste stejne basy, jako poradne kvalitni repro nebo dokonce subwf.

Odkaz ke komentáři

Tak sem to dal dál od sebe ... L mám u PC pod stolem (duní luxusně :-)) a P mám pod TV ...

Díky Ane & Werty, už začínám šetřit na subáč :D předtím sem měl Genius 5000, 5.1 a ty hrály pěkně, až na to že se mi 3x vy*e*ali tak sem je dal do pryč, pak sem jel na starším zesíku 2x30W a to hrálo taky pěkně pak se mi naskytla příležitost a vzal sem ten Sony :)

Jinak to můžete locknout nebo tu to nechat jako otevřenou diskusi pro repra :))

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu