destroy Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Přítelkyni jsem stáhl tuhle hru,hraje ale hned na začátku jak ho má hladit jí to prostě pořád blbne...tím myslím že prostě at hladí na tom bodě tak se kun lekne, když hledí v okolí tak se někdy podaří ale někdy se taky lekne,zkoušel jsem to asi 20x ale prostě ne a ne to udělat...tak co přesně má dělat ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 hele já vo týhle hře ani neslyšel, ale zkoušel si YouTube ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 destroy Odesláno Březen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 yt ? co to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 řekl bych youtube... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 destroy Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 na YT jsem koukal,normálně tam koně hladí a hotovo,mladá ho hladí a pořád se plaší....to ho má hladit podle barev nebo jak to je ? prostě nechápu... PROSÍM HELPNĚTE NĚKDO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
destroy
Přítelkyni jsem stáhl tuhle hru,hraje ale hned na začátku jak ho má hladit
jí to prostě pořád blbne...tím myslím že prostě at hladí na tom bodě tak se kun lekne,
když hledí v okolí tak se někdy podaří ale někdy se taky lekne,zkoušel jsem to asi 20x ale
prostě ne a ne to udělat...tak co přesně má dělat ? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.