defuckto69 Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Mate krome psp a jinejch konzoli pritelkyni ci pritele??? :blink: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 pritelkyni na dlouhe zimni,letni,jarni,podzimni:arrow:vecery,dny,rana atd.ale uz me stve protoze se ji nelibi ze nekdy travim vic casu u psp nebo pc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 moje devcica uz s ni parim 4 roky a je to dracica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 moje devcica uz s ni parim 4 roky a je to dracica 4 roky? :lol: tak to ti musim blahoprat :D me nejdelsi vztah vydrzel tak 4 mesice ale 4 roky ne:) sem to nikdy nevydrzel a musel sem zacit chodit s jinou:) btw:fotky bych sem radsi nedaval :D este ti ji nekdo prebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 jj Xbox 360 mam jeste...To je muj nejvetsi pritel 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 4 roky? :lol: tak to ti musim blahoprat :D me nejdelsi vztah vydrzel tak 4 mesice ale 4 roky ne:) sem to nikdy nevydrzel a musel sem zacit chodit s jinou:)btw:fotky bych sem radsi nedaval :D este ti ji nekdo prebere Sice to bude znit smesne ale ona by s nikym jinym nesla ona je tak verna az bych rekl ze blba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 Samozřejmě že mám přítelkyni.Bez ženskej by to ani nešlo.Koukám že se tady někomu zdáli 4 roky hodně, takže radši ani nebudu psát jak dlouho sem s ní já.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 me nejdelsi vztah vydrzel mesic ... neresim to ;) jsem zatim bez baby spokojeny ... jestli to prijde tak to prijde jestli ne ... aspon budu mit vic casu na svoje veci a na vysku :D a kdyz uz tak si nekdy uletim ... taky se da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 me nejdelsi vztah vydrzel mesic ... neresim to ;) jsem zatim bez baby spokojeny ... jestli to prijde tak to prijde jestli ne ... aspon budu mit vic casu na svoje veci a na vysku :D a kdyz uz tak si nekdy uletim ... taky se da bobo sme na tom stejne taky mi baba nechybi, a nejdelsi vztah taky neco kolem mesice :lol: btw. mam psp a pc a to mi stačí 8) ... ješte bych Ewu Farnou, ale co je k nedohlednu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 jj Xbox 360 mam jeste...To je muj nejvetsi pritel 8) mam taky xboxku360tkovou, bohuzel sme se dneska pohadyli :( njn oblivion dokaze nakadit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 no tak vis jak ja jsem byl docela laskou sklaman ... a na ewu kasli ... myslim ze bys to nedal ... vsude by na tebe tlacili a proste myslim si ze by to nebylo prijemne ... ale jak chcs ... fakt mas to jeji icq ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 no tak vis jak ja jsem byl docela laskou sklaman ... a na ewu kasli ... myslim ze bys to nedal ... vsude by na tebe tlacili a proste myslim si ze by to nebylo prijemne ... ale jak chcs ... fakt mas to jeji icq ? :Dmam jeji ICQ vazne... ja bych s nejakou holkou chodil, jenže tady u nás je to samá namyšlená koza :roll: :cry: a vím že to nemá cenu. Asi zustanu sám s PC a PSP a časem i s PS3 možna :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 mam tu nejkrásnější přítelkyni :love: :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 Tak sem zvědavá, jestli někdo odpoví ještě druhou možností :D :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 Tak sem zvědavá, jestli někdo odpoví ještě druhou možností :D :D :D :D a možnost manželka tam není........tak co zuzy už máš chlapa????doufám, že má PSP:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 ja mam ted babu teprve mesic takze zatim to s ni je super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 a možnost manželka tam není........tak co zuzy už máš chlapa????doufám, že má PSP:) Někdo ti snad řekl, že nemám? :D :D 5let skoro manžela :D, samozřejmě, že má psp - černý a závidí mi moje bílý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 jn pritelkyni mam a sem moc rad, fakt ta nejlepsi holka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 mam jeji ICQ vazne... ja bych s nejakou holkou chodil, jenže tady u nás je to samá namyšlená koza :roll: :cry: a vím že to nemá cenu. Asi zustanu sám s PC a PSP a časem i s PS3 možna :lol: klucí váš rozhovor je celkm mazec..... btw: přítelkyni mám sem s ní tedka náký 4 měsíce ! a celkme je to cajk....muj nejdelší vztah je rok ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 klucí váš rozhovor je celkm mazec.....btw: přítelkyni mám sem s ní tedka náký 4 měsíce ! a celkme je to cajk....muj nejdelší vztah je rok ! no kazdy nema stesti ve vztazich ze ? ;) vskutku je mi ted dobre samemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 tak ja mam taky pritelkyni a sem s ni 1rok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 no kazdy nema stesti ve vztazich ze ? ;) vskutku je mi ted dobre samemu ne mě se jen líbilo jak tam máte jako přítelkyni PSPčko...to je holt masakr no ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 Přítelkyni nemám.Zatím!!!Mám manželku.Jsme spolu 13 let.V manželství 4 roky.Mám jednu dceru 4-letou a PC,Laptop,PSP a našel by se i pes.Tchýni už nemám.Škoda.Byla super.Zajímavé téma.Zajímavý průzkum.Asi bych mněl to PSP opravdu prodat.... P.S.Leda nechat pro syna pokud pánbůh dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 Ten kdo ma psp jako pritelkyni je chudak ma malou diru na konektor nabijecky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 ja jsem nerikal ze mam pritelkyni psp :D :D ja jen rikal ze baby sou sfine a ze nemam babu a ze zatim neni ani zadna na obzoru a ze jsem s tim docela spokojen :D ale jednou se to zmeni ... snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.