Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
me nejdelsi vztah vydrzel mesic ... neresim to ;) jsem zatim bez baby spokojeny ... jestli to prijde tak to prijde jestli ne ... aspon budu mit vic casu na svoje veci a na vysku :D a kdyz uz tak si nekdy uletim ... taky se da

bobo sme na tom stejne taky mi baba nechybi, a nejdelsi vztah taky neco kolem mesice :lol: btw. mam psp a pc a to mi stačí 8) ... ješte bych Ewu Farnou, ale co je k nedohlednu :lol:

Odesláno
no tak vis jak ja jsem byl docela laskou sklaman ... a na ewu kasli ... myslim ze bys to nedal ... vsude by na tebe tlacili a proste myslim si ze by to nebylo prijemne ... ale jak chcs ... fakt mas to jeji icq ? :D
mam jeji ICQ vazne... ja bych s nejakou holkou chodil, jenže tady u nás je to samá namyšlená koza :roll: :cry: a vím že to nemá cenu. Asi zustanu sám s PC a PSP a časem i s PS3 možna :lol:
Odesláno
mam jeji ICQ vazne... ja bych s nejakou holkou chodil, jenže tady u nás je to samá namyšlená koza :roll: :cry: a vím že to nemá cenu. Asi zustanu sám s PC a PSP a časem i s PS3 možna :lol:

klucí váš rozhovor je celkm mazec.....

btw: přítelkyni mám sem s ní tedka náký 4 měsíce ! a celkme je to cajk....muj nejdelší vztah je rok !

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu