Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Call of duty 6 Modern Warfare 2

Umberto

Recommended Posts

Neviem, ci je to jedno...tej "grafickej" chybe nejak nerozumiem, upresni. Inak, ci je link OK, tak sa da skontrolovat a potom ak je nefunkcny, tak to hadam cele nebudem tahat.

Niekedy tu mam pocit, ze riesite svoje chyby.

http://www.google.sk/#hl=sk&source=hp&q=Call_of_Duty_Modern_Warfare_2-XBOX360-DAGGER&btnG=H%C4%BEada%C5%A5+v+Google&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=2fc69d094f7a656a

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem, ci je to jedno...tej "grafickej" chybe nejak nerozumiem, upresni. Inak, ci je link OK, tak sa da skontrolovat a potom ak je nefunkcny, tak to hadam cele nebudem tahat.

Niekedy tu mam pocit, ze riesite svoje chyby.

http://www.google.sk/#hl=sk&source=hp&q=Call_of_Duty_Modern_Warfare_2-XBOX360-DAGGER&btnG=H%C4%BEada%C5%A5+v+Google&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=2fc69d094f7a656a

Oh tak jinak ,chyba :v abx hlášení červené chyby,nelze opravit,party poškozené,a to jsem to stahoval ze 2 zdrojů a pořád hlášená chyba v abx červeně (nelze opravit)prosim o party jakjsem psal share rapid 10-11 linku,nebo to na concole forum neni ?
Co to je grafická chyba? Postni sem screen ... třeba to ani nějaká chyba nebude.
Oh ,oka teda no tak jinak.Linky ktere jsem stahl byli prostě poškozeny,nelze opravit !Opakuju nelze opravit .Prosim (a ted se budu opakovat:roll:)o linky 10-12 (plus minus rozmezí)share rapid 100 % funkčnost(a ted se budu opakovat)nebo tady nejsou na console ?:roll:
Odkaz ke komentáři

Nezaručim ti, že linky a samotná hra jsou funkční, takže odkazy ti dávat nebudu. Share-rapid je nespolehlivej, stahuj přes nějakej download manager - vyhneš se tím problému během stahování (to by vysvětlovalo, proč je part poškozenej), ale nejlepší by bylo přejít na uplně jiný server.

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Hm tak jsem presel kampan a zda se mi to moc kratky. Za 7 hodin dohrany ale je to nejlepsi strilecka jakou jsem kdy hral. Uz to neni jenom o tom strileni po nepratelich ale jsou tu aji stealth akce a to zpomalovani casu kdyz nekam vtrhnu taky dobry,rizeni vozidel a posledni mise psycho :) jak vytahl ten nuz ze sebe a hodil mu ho do hlavy proste moc :) Multiplayer ale nemam jak hrat ptze nemam internet na pripojeni na xbox takze jen spec ops

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 8 months later...
  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu