mraker Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Aka chyba? Aj pri opakovanom stiahnuti toho "chybneho" partu?No jaká chyba ? To je jedno,nejsou tady pořádné funkcni party na call .A chyba byla grafická,při kontrole abx programem,prosim o odkaz na 100% party 10-11 share rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Neviem, ci je to jedno...tej "grafickej" chybe nejak nerozumiem, upresni. Inak, ci je link OK, tak sa da skontrolovat a potom ak je nefunkcny, tak to hadam cele nebudem tahat. Niekedy tu mam pocit, ze riesite svoje chyby. http://www.google.sk/#hl=sk&source=hp&q=Call_of_Duty_Modern_Warfare_2-XBOX360-DAGGER&btnG=H%C4%BEada%C5%A5+v+Google&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=2fc69d094f7a656a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Co to je grafická chyba? Postni sem screen ... třeba to ani nějaká chyba nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mraker Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Neviem, ci je to jedno...tej "grafickej" chybe nejak nerozumiem, upresni. Inak, ci je link OK, tak sa da skontrolovat a potom ak je nefunkcny, tak to hadam cele nebudem tahat.Niekedy tu mam pocit, ze riesite svoje chyby. http://www.google.sk/#hl=sk&source=hp&q=Call_of_Duty_Modern_Warfare_2-XBOX360-DAGGER&btnG=H%C4%BEada%C5%A5+v+Google&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=2fc69d094f7a656a Oh tak jinak ,chyba :v abx hlášení červené chyby,nelze opravit,party poškozené,a to jsem to stahoval ze 2 zdrojů a pořád hlášená chyba v abx červeně (nelze opravit)prosim o party jakjsem psal share rapid 10-11 linku,nebo to na concole forum neni ?Co to je grafická chyba? Postni sem screen ... třeba to ani nějaká chyba nebude.Oh ,oka teda no tak jinak.Linky ktere jsem stahl byli prostě poškozeny,nelze opravit !Opakuju nelze opravit .Prosim (a ted se budu opakovat:roll:)o linky 10-12 (plus minus rozmezí)share rapid 100 % funkčnost(a ted se budu opakovat)nebo tady nejsou na console ?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 To tak obcas byva, ze mozu byt linky poskodene. Zostava to tahat inde, napr. existuju aj torrenty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Nezaručim ti, že linky a samotná hra jsou funkční, takže odkazy ti dávat nebudu. Share-rapid je nespolehlivej, stahuj přes nějakej download manager - vyhneš se tím problému během stahování (to by vysvětlovalo, proč je part poškozenej), ale nejlepší by bylo přejít na uplně jiný server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ticmaeu Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 nemusis to hrat online, jde to i ve split screen, tak jsem ty s AC130 a Bigbrother hrál já s kamošem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mraker Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Prosím vás ,odpovezte my na novou otázku,nebudu dělat nvý topic,a dělat tu na forum bordel.Jde call of duty 6mw 2 Campaign ve split screenu pro 2 hráče ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Ne, kampan se hrát v coopu přes splitscreen nedá, ale je tam SpecialOps (mrkni na YT), jsou to takový kratší mise, který se ve splitu společně hrát dají :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 mraker, tu mas dobru stranku na co-op hry...je tam aj kolonka co-op campaign (fajka, resp. krizik) http://www.co-optimus.com/system/1/xbox-360.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nevim999 Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Chci se zeptat kdyz hraju kampan tak se me to ptalo u jedne mise jestli ji chci preskocit nebo hrat. To jako aby nepohorsili lidi nebo co? :) Zrovna to byla mise kdy s tema rusakama vyvrazdim letiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Ano, hra byla kvůli této misy i pro určité státy zakázána, a je zcela dobrovolná tudíž na dohrání hry nemá vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nevim999 Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Hm tak jsem presel kampan a zda se mi to moc kratky. Za 7 hodin dohrany ale je to nejlepsi strilecka jakou jsem kdy hral. Uz to neni jenom o tom strileni po nepratelich ale jsou tu aji stealth akce a to zpomalovani casu kdyz nekam vtrhnu taky dobry,rizeni vozidel a posledni mise psycho :) jak vytahl ten nuz ze sebe a hodil mu ho do hlavy proste moc :) Multiplayer ale nemam jak hrat ptze nemam internet na pripojeni na xbox takze jen spec ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Dá sa to ešte spraviť ? Ak áno - nepoznáte dakoho kto ich vytvára ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeJF1468622180 Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Dá sa to ešte spraviť ? Ak áno - nepoznáte dakoho kto ich vytvára ? Nikto nič ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domca234 Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Ahoj jsem asi tatar ale kámoš mi ŕek že tu jsou ňáký hry ke stažení ale já to nemůžu najít :( Dá se tady někde stáhnout komplet tahle hra na axbox 360?? Díky Moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Ahoj jsem asi tatar ale kámoš mi ŕek že tu jsou ňáký hry ke stažení ale já to nemůžu najít :( Dá se tady někde stáhnout komplet tahle hra na axbox 360?? Díky Moc. http://console-forum.net/tema/117518-docasne-zruseni-download-sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Dáte se mnou někdo privatu abych se naučil QS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.