mesyas Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 zdravím dostal jsem od kamaráda asi bricknuté psp(po spadnutí se už nenačetla obrazovka),když ho zapnu svítí jen zelená tečka,přes nabíječku to samé.PSP měl normálně flash(pokud se nemýlím tak tam byl GEN-D3) hledám někoho kdo mi to opraví,Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 zdravímdostal jsem od kamaráda asi bricknuté psp(po spadnutí se už nenačetla obrazovka),když ho zapnu svítí jen zelená tečka,přes nabíječku to samé.PSP měl normálně flash(pokud se nemýlím tak tam byl GEN-D3) hledám někoho kdo mi to opraví,Praha spis to vypada ze mas v cudu, nebo jen vypojeny LCD, rozdelej predni kryt psp a znova lcd zapoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 není tady někde návod jak rozeberu předni kryt?? P.S zkoušel jsem vypnout PSP ale pořád svítí ta zelená dioda,nechce se vypnout.Kdybych měl rozbitej,odpojenej display funfovali by zvuky(třeba tlačítek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 není tady někde návod jak rozeberu předni kryt??P.S zkoušel jsem vypnout PSP ale pořád svítí ta zelená dioda,nechce se vypnout.Kdybych měl rozbitej,odpojenej display funfovali by zvuky(třeba tlačítek) jaj, nedokazes rozebrat kryt?:D otoc psp, a vsechny srouby demontuj:) naky jsou schovany pod baterkou... kdyz se psp nechce vypnout, vyndej baterku, zandej zapni psp a zkus vypnout... zvuky by ale jet meli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 zvuky nejedou...s krytem to mám za sebou co teď s obrazovkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deathmers Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 Výměna předního krytu: http://console-forum.net/showthread.php?t=7352 edit: pozdě -.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 zvuky nejedou...s krytem to mám za sebou co teď s obrazovkou? sundel panel tlacitek( +-, obrz, home, select atd...) bacha je to lepeny na plechoby liste, tak sundej jen plechovou listu... je tam nacvaknuta, vypac ji necim jemny, treba jehla staci... a z levy strany, az to budes mit odklop lcd rozpoj kontakty a znova zapoj, pak jen zapni psp, a vyzkousej esli facha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Březen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2010 tohle je nějak moc komplikovaný :D:D dneska s tím končím,jdu se dívat na Den poté zítra se do toho pustím a uvidím co dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mesyas Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 tak nějak sem to nezmákl takže hledám někoho kdo se mi na to koukne(samozřejmě zaplatím),Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mesyas
zdravím
dostal jsem od kamaráda asi bricknuté psp(po spadnutí se už nenačetla obrazovka),když ho zapnu svítí jen zelená tečka,přes nabíječku to samé.PSP měl normálně flash(pokud se nemýlím tak tam byl GEN-D3)
hledám někoho kdo mi to opraví,Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.