Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potřebuju porodit.Kamarád má xko, má x-live gold, testováno na připojení k live v xboxu a vše ok, dema jdou také stahovat. Ale má GTA EFLC, nikoho na live nenajde a Call of Duty 4 a také není nikdo, s kým by si zahrál.. Stáhli jsme nějaké multiplayer demo, nevím co, ale píše to, že se nemůže připojit k ea servers a to samé u test drive unlimited.... Akorát to napíše, připojte se později...

V čem může být zakopán kocour?? Díky za vaše názory!

Odesláno
  SindyDog - FaNitos napsal:
Koupili jsme modern warfare 2 a také halo 3, ale připojit se nelze... Flash to nemá, hd je také ok a dema jdou z live stahovat....???

Myslíte, že by mohla být chyba v routeru či samotném xboxu?? Díky

Pokud máš možnost vyzkoušet to u nějakého kámoše, tak to zkus. Já bych ale tipoval, že pokud se připojíš na Live a stahuješ z něj dema, tak problém bude spíš v xboxu.

• Moderators
Odesláno
  ticmaeu napsal:
Mám problém koupil jsem kartu, kód Xko sežralo bez námitek ale gold nenaběhl, prodejce od toho dává ruce pryč že si to mám reklamovat na microsoft UK, nemáte někdo s podobnou reklamací zkušenosti? Mimochodem tedy anglicky moc neumím tak bych byl vděčný za jakoukoli dobrou radu.

Vzhledem k tomu ze u nas neni xbox live oficialne podporovan ti to nejspis nikdo nevyreklamuje , na live nemas co chodit , kdyz jsi z CR :)

SindyDog - FaNitos napsal:
Ahoj, potřebuju porodit.Kamarád má xko, má x-live gold, testováno na připojení k live v xboxu a vše ok, dema jdou také stahovat. Ale má GTA EFLC, nikoho na live nenajde a Call of Duty 4 a také není nikdo, s kým by si zahrál.. Stáhli jsme nějaké multiplayer demo, nevím co, ale píše to, že se nemůže připojit k ea servers a to samé u test drive unlimited.... Akorát to napíše, připojte se později...

V čem může být zakopán kocour?? Díky za vaše názory!

Videl bych to bud na problem v routeru a nebo u providera .

Je mozne ze ma zablokovane nektere porty , v takovem pripade je lepsi ho kontaktovat a popsat mu problem .

Dale pak muze byt problem v routeru , jak ho mas nastaveny , co to je za rouer , kolik zarizeni na to mas napojene atd. netusim , trochu to rozved .

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu