R3ynolds11@cz Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 Čao mam PSp a potřeboval bych udělat na ISO hry ale mam tu myslim dost velkej problém mam Fw 3.11 origo . Mohli byste mi pls poradit jsem uplně v koncích :cry: :cry: ///zmeneny nazov topicu, "help" je nicnehovoriaci nazov... - THeBaNDiT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 Čao mam PSp a potřeboval bych udělat na ISO hry ale mam tu myslim dost velkej problém mam Fw 3.11 origo . Mohli byste mi pls poradit jsem uplně v koncích :cry: :cry: na 3.50 a pak dg pomocí lumines na 1.50...koukni do tutoriálů :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 sežen si hru lumines,upgraduj na 3.50 a proved potom downgrade teku chod taky někdy aspon na záchod nebo někam at to můžu stihnout dřív :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 tekken se cini :D :D nedame mu hodnost kecalek ?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R3ynolds11@cz Odesláno Červen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 ja moc dekuju . myslel sem si to ale nebyl sem si 100% Děkuju moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
R3ynolds11@cz
Čao mam PSp a potřeboval bych udělat na ISO hry ale mam tu myslim dost velkej problém mam Fw 3.11 origo . Mohli byste mi pls poradit jsem uplně v koncích :cry: :cry:
///zmeneny nazov topicu, "help" je nicnehovoriaci nazov... - THeBaNDiT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts