karlospajdos1 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Zdravim, nevim jestli tady toto už někdo někde řeší ale hodně mě to zajímá. Jde hrát online na xboxu a druhej by hrál na PC? Oboje totiž podporuje windows live a i na pc se dají sbírat Géčka. Tak že teoreticky by to mohlo jít ne? pls o info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Jedním slovem "NE" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Teroreticky možná jo ale prakticky NE :D Vem si , že hráč nä PC by měl značnou výhodu při hraní FPS her . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 U Shadowrunu to snad jde, ne? Minimálně když vycházel, tak to šlo. A myslím, že ještě jakási jedna hra to taky podporovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 NE ... to jako Pc Myš Vs Gamepad nesmysl ... to by nebylo fér play :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kovaraf85 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Shadowrun jde hrát PC vs. Xbox a GTA4 jdou taky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos1 Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Myslim že bych je natřel i na gamepadu.... A třeba na Pc hra Kane and Lynch podporuje to windows live. Akorák nevim jak by se to spojilo pc s xkem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 NE ... to jako Pc Myš Vs Gamepad nesmysl ... to by nebylo fér play :) Stáčí trochu pohledat, něco si najít, a až potom odpovídat ;-) http://en.wikipedia.org/wiki/Games_for_Windows_-_LIVE#History Tyhle hry jdou hrát mezi PC a xboxem: Lost Planet Colonies Edition Shadowrun Universe at war Ale seznam už je starší, teď jich může být víc karlospajdos1: Musíš to brát přes Live. Takže na Xboxu musíš mít GOLD a na PC si ho musíš taky zaplatit. Potom to půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Na PC se Live neplatí. Sám hraju Dawn of War 2 a funguje bez placení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Nedávno jsem se o tom bavil s kámošem a nechtělo se mi to věřit ... PCčkáři musej XBOXáře s gamepadama drtit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Nejde to náhodou i u CoD MW 2 ??? Ted si nejsem jistej jetsli to jde i s Xkem ale s PS3 to myslím jde ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Nedávno jsem se o tom bavil s kámošem a nechtělo se mi to věřit ... PCčkáři musej XBOXáře s gamepadama drtit ... Ony jsou ty hry proto upraveny, aby byla hra vyrovnaná. Vývojářům je jasný, že na gamepadu musí být člověk už přecejen trochu machr, aby zamířil někomu přesně na hlavu a střelil, proto má třeba Shadowrun v konzolové verzi přidanou funkci, která pomáhá s mířením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
karlospajdos1
Zdravim, nevim jestli tady toto už někdo někde řeší ale hodně mě to zajímá. Jde hrát online na xboxu a druhej by hrál na PC? Oboje totiž podporuje windows live a i na pc se dají sbírat Géčka. Tak že teoreticky by to mohlo jít ne? pls o info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.