NewX4 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Neví nekdo jak mám spustit hry stazene z netu .... ve formatu swf ?..... Kdysi sem to uz v psp měl ... zapínal sem to prez net ..... dik :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 hra.swf das na root karty a v prohlizeci das do adresy cestu k tomu souboru (file://hra.swf) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NewX4 Odesláno Březen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 dik ae kdyz to spustim tak mi to pise : There is not enought memory. Colse a tab or go to [Tools]>[settings]>[View Settings> and set [Conserve Memory] to [On] ... co s tim .... dik EDIT : mám to .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Udělat to,c o ti to píše :D Problém je ale v tom, že stejně tak 95% flash her nespustíš ani takhle, protože jsou pro novější verzi flash playeru nebo jsou jednoduše moc velký ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NewX4 Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 No toho uz sem si vsiml :) spustim tam jenom takove ty sračky xD .......... muzete smazat ... nebo lock .... dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NewX4
Neví nekdo jak mám spustit hry stazene z netu .... ve formatu swf ?..... Kdysi sem to uz v psp měl ... zapínal sem to prez net ..... dik :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts