NewX4 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2010 Neví nekdo jak mám spustit hry stazene z netu .... ve formatu swf ?..... Kdysi sem to uz v psp měl ... zapínal sem to prez net ..... dik :roll:
0 xpe Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2010 hra.swf das na root karty a v prohlizeci das do adresy cestu k tomu souboru (file://hra.swf)
0 NewX4 Odesláno Březen 29, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 29, 2010 dik ae kdyz to spustim tak mi to pise : There is not enought memory. Colse a tab or go to [Tools]>[settings]>[View Settings> and set [Conserve Memory] to [On] ... co s tim .... dik EDIT : mám to ....
0 tekken90 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2010 Udělat to,c o ti to píše :D Problém je ale v tom, že stejně tak 95% flash her nespustíš ani takhle, protože jsou pro novější verzi flash playeru nebo jsou jednoduše moc velký ;-)
0 NewX4 Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 30, 2010 No toho uz sem si vsiml :) spustim tam jenom takove ty sračky xD .......... muzete smazat ... nebo lock .... dik
Otázka
NewX4
Neví nekdo jak mám spustit hry stazene z netu .... ve formatu swf ?..... Kdysi sem to uz v psp měl ... zapínal sem to prez net ..... dik :roll:
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts