Scrappy CoCo Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Zdar lidi , mám problém na vánoce jsem dostal samsung star moji kamoši ho mají taky a normálně si stahují hry z internetu a hrají , ale mě se tam ukáže ,,nepodporovaný ty souboru" prosím pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 A odkud stahuješ? Jsou to java hry? Většina je bez koncovky - proto nepodporovaný typ. Hry musí být určený pro tvůj mobil a musí končit koncovkou .jar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Skus tohle... http://www.mobilerated.com/samsung-gt-s5230-games.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 no aji hry který mi posílal kamoš tak mi nejely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 to je tim ze tam jinej FW nez ostatni....na kterej jdou sice java hry(jeste aby nesly)ale kdyz je das na kartu a chces je nainstalovat tak se ti to ukaze jako nepodporovanej soubor..takze mas u tvyho mobilu smulu(s FW)ale je na to navod na mobilmanii na forum o tomhle mobilu se to tam resilo... se koukni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 a to bych si mohl Bricknout mobil nebo tak ? ale dá se stím něco udělat že jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 a to bych si mohl Bricknout mobil nebo tak ? ale dá se stím něco udělat že jo ? jo da...a jestli bricknout to nevim..ale asi se to nejak podelat da..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrappy CoCo Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 to je blbý já vubec nevim co mám dělat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Prostě si updatuj FW nebo to u tohodle nejde? A nebo je to nějaký neoficiální? Každopádně nic by se podělat nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Prostě si updatuj FW nebo to u tohodle nejde? A nebo je to nějaký neoficiální? Každopádně nic by se podělat nemělo. to na ty java hry je neoficialni....vim ze ty co se prodavaly u VF pred Vanocema tak u nich uz to slo normalne instalovat z karty.....a update FW nevim jestli na tenhle mobil nejakej je....mozna snad jen ten jeden :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.