marco1468624339 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 :) Zdravím, právě jsem si stáhnul crah bash do psp, příjemný pocit zahrát si to znova po pěti letech, naposled na ps1 :) ale chtěl jsem se zeptat, jde nějak hrát arcade mode ve dvouch lidech? Určitě víte jak to myslím, díky za odpověď :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Jde to pomocí Homebrew aplikace IrShell, ale je to bohužel hodně nestabilní. Zkusit to ale můžeš, pokud máš příslušnej CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marco1468624339 Odesláno Duben 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 dobře, díky :) hned to nějak zkusím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Přes irshell to funguje krásně nedávno jsem to tak hrál :) ejn ti to ze začátku nepůjde ale musíte to zkoušet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marco1468624339
:) Zdravím, právě jsem si stáhnul crah bash do psp, příjemný pocit zahrát si to znova po pěti letech, naposled na ps1 :) ale chtěl jsem se zeptat, jde nějak hrát arcade mode ve dvouch lidech? Určitě víte jak to myslím, díky za odpověď :))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.