Michaal Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 AHoj. Vlastním psp, kde jsem registrován do psn Store. Dá se tímto účtem přihlásit do psn store na konzoli ps3 ? Nebo si musím vytvořit nový účet? Díky za odpověĎ. Edit: Nový dotaz je níže čtěte asi 6. příspěvek díky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oxyczek Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Jo melo by jit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michaal Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Nebo se můžu registrovat znova? Vadilo by to nebo ne? Nevím co je lepší. Díky za odpověď. ALe je fakt že zase někde být x krát registrován asi nemá cenu a je to na hlavu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oxyczek Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 muzes znova ale je to zbytecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michaal Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Tak to je fajn díky za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michaal Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Nechci zakládart nové téma. Mám dotaz ohledně her. Když si budu chtít koupit přes ps S|tore hru, která je v češtině nebo s titulkama např: kmotr 2 bude hra mít české titulky, když jí zakoupim na ps Store, nebo jmusím koupit krabicouvou verzi hry, která je v češtině? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Ne, na PSN nejsou lokalizované hry. A Kmotr 2 tam snad není vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michaal Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Tak jsem si to myslel. AAsi tam není myslím, že tam je jen přídavek do hry. Ale to byl jen příklad. Takže hry v čj kupovat u nás :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Michaal
AHoj. Vlastním psp, kde jsem registrován do psn Store. Dá se tímto účtem přihlásit do psn store na konzoli ps3 ? Nebo si musím vytvořit nový účet? Díky za odpověĎ.
Edit: Nový dotaz je níže čtěte asi 6. příspěvek díky,
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.