zuzy Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Ahoj, Sháním někoho,kdo mi fleshne PSP v Příbrami. Základní desku na to mám a potřebuji flash přes PANDORU. Kontakty prosím do SZ, nebo na mail ZUZY@POST.CZ Díky ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 5.53FW Nejde flashnout pokud vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 5.53 FW snad ani není. Nejdřív si podle topicu pro začátečníky zjisti desku, jestli vůbec flashnout půjde, Pandoru si můžeš udělat, když máš další PSP KukiCZ Všechn firmwary jdou flashnout, záleží na desce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzy Odesláno Březen 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Ahoj, Jak píšu v nadpisu, tak základní deska flashnout jde. Koukal jsem na to pod baterkou - označení 8B. Jiné PSP nemám. Prodal jsem svoje. Tohle není moje a proto sháním Flashera. Byla mapa Flasherů, ale ta už není (nebo jí nemůžu najít), jinak bych kontaktoval někoho z Příbrami. Proto bych potřeboval nějaký kontakt. FW je u PSP 5.55 - moje chyba. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zuzy
Ahoj,
Sháním někoho,kdo mi fleshne PSP v Příbrami.
Základní desku na to mám a potřebuji flash přes PANDORU.
Kontakty prosím do SZ, nebo na mail ZUZY@POST.CZ
Díky
ZUZY
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.