vnav Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Ahoj, prohledal jsem všechny stránky tutoriálů a nenašel nic o programu, který by mě patchnul hru na můj Firmware. Mohli byste mi hodit odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Máš 5.03 GEN-C? Na ten patchovat nic nemusíš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Jo musím: např co mám za hry: Motostorm, Jak and Dexter, Marvel ultimate aliance, Soul calibur,........... Tyto všechny mi nejdou spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Na 5.03 GEN-C fungujou všechny hry, který vyžadujou OFW 6.10 a níž bez patchovaní (vyjma NHL 07 ...). Kdyžtak můžeš zkusit tohle, ale problém bych viděl jinde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Jo díky vyzkouším. Mě by to tolik neštvalo, kdby aspoň šel ten motostorm.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Kdes to stahoval... Některé hry jsou prostě opatchované, tkže ti to nepujde..měl jsem s tím taky problém.. Nebo jsem taky měl problém s tím, že ve vsh menu (select) jsem měl UMD mode na Sony NP...atd.. a měl by tam mít M33 Driver... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 No je celkem divný když si stáhnu hru kde je napsáno: jak-and-daxter-the-lost-frontier-patched A ono to nejde, tak já zkusím to M33 (mám taky Sony NP a nějaký ty čísla) Taky jsem skoušel v Rekovery MENU/Advanced/Advanced configuration/Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na disablet a marvel ultimate aliance jela :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 1, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Stáhni nepatchované hry ... na 5.03GEN-C to nepotřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Stáhni nepatchované hry ... na 5.03GEN-C to nepotřebuješ Ale já všechny hry mám nepatchnutý (cca 40 her), ale jenom těch pár nejde a z toho je jedna patchlá..... Potvrzena Funkčnost M33: Motostorm jede......., ale dexter nejde ( to bude asi tím že je to patchlé - ostatní 3 hry šly) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Davee Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Hmm mě nešli motorstormy kvůlu tomu umd iso mod... nebo jak to tam je... teď mám M33 Driver a jde to v poho...akorát mám nějaký blbý tkže při jednom závodě se to vždycky sekne a musim znova nahazovat speeda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 , tak já zkusím to M33 (mám taky Sony NP a nějaký ty čísla) Jestli máš PSP 2004 TA-088v3 tak M33 neskusíš . Jinak ještě se mi nestalo že by mi nějáká hra prostě nešla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vnav
Ahoj, prohledal jsem všechny stránky tutoriálů a nenašel nic o programu, který by mě patchnul hru na můj Firmware. Mohli byste mi hodit odkaz?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.