vnav Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2010 Ahoj, prohledal jsem všechny stránky tutoriálů a nenašel nic o programu, který by mě patchnul hru na můj Firmware. Mohli byste mi hodit odkaz? Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2010 Máš 5.03 GEN-C? Na ten patchovat nic nemusíš ... Citovat
0 vnav Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 1, 2010 Jo musím: např co mám za hry: Motostorm, Jak and Dexter, Marvel ultimate aliance, Soul calibur,........... Tyto všechny mi nejdou spustit. Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2010 Na 5.03 GEN-C fungujou všechny hry, který vyžadujou OFW 6.10 a níž bez patchovaní (vyjma NHL 07 ...). Kdyžtak můžeš zkusit tohle, ale problém bych viděl jinde ... Citovat
0 vnav Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 1, 2010 Jo díky vyzkouším. Mě by to tolik neštvalo, kdby aspoň šel ten motostorm.......... Citovat
0 Davee Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2010 Kdes to stahoval... Některé hry jsou prostě opatchované, tkže ti to nepujde..měl jsem s tím taky problém.. Nebo jsem taky měl problém s tím, že ve vsh menu (select) jsem měl UMD mode na Sony NP...atd.. a měl by tam mít M33 Driver... Citovat
0 vnav Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 1, 2010 No je celkem divný když si stáhnu hru kde je napsáno: jak-and-daxter-the-lost-frontier-patched A ono to nejde, tak já zkusím to M33 (mám taky Sony NP a nějaký ty čísla) Taky jsem skoušel v Rekovery MENU/Advanced/Advanced configuration/Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na disablet a marvel ultimate aliance jela :D Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 1, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Duben 1, 2010 Stáhni nepatchované hry ... na 5.03GEN-C to nepotřebuješ Citovat
0 vnav Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 1, 2010 Stáhni nepatchované hry ... na 5.03GEN-C to nepotřebuješ Ale já všechny hry mám nepatchnutý (cca 40 her), ale jenom těch pár nejde a z toho je jedna patchlá..... Potvrzena Funkčnost M33: Motostorm jede......., ale dexter nejde ( to bude asi tím že je to patchlé - ostatní 3 hry šly) Citovat
0 Davee Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2010 Hmm mě nešli motorstormy kvůlu tomu umd iso mod... nebo jak to tam je... teď mám M33 Driver a jde to v poho...akorát mám nějaký blbý tkže při jednom závodě se to vždycky sekne a musim znova nahazovat speeda :D Citovat
0 ClayMore Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2010 , tak já zkusím to M33 (mám taky Sony NP a nějaký ty čísla) Jestli máš PSP 2004 TA-088v3 tak M33 neskusíš . Jinak ještě se mi nestalo že by mi nějáká hra prostě nešla :D Citovat
Otázka
vnav
Ahoj, prohledal jsem všechny stránky tutoriálů a nenašel nic o programu, který by mě patchnul hru na můj Firmware. Mohli byste mi hodit odkaz?
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.