ManslayerCZ Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Dobrý den, právě jsem v jedné soutěži výhral nintendo wii a samožrejmě moje první myšlenka byla jak to flashnu. Takže bych se chtěl zeptat jestli se nachází v ostravě, nebo okolí flasher a kolik by si účtoval. Děkuju za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 napis uzivateli Hexer... bud ti posle navod, a nebo se za nim stavis (je z Havirova) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ulba Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Nebo použij toto je to jednoduché http://console-forum.net/showthread.php?t=88864 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ManslayerCZ Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 děkuju za odpovědi raději jsem napsal Hexerovi, tědka už jenom čekám na odpověď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Dokonce jsem z okoli ostravy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ManslayerCZ
Dobrý den, právě jsem v jedné soutěži výhral nintendo wii a samožrejmě moje první myšlenka byla jak to flashnu. Takže bych se chtěl zeptat jestli se nachází v ostravě, nebo okolí flasher a kolik by si účtoval. Děkuju za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.