ManslayerCZ Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2010 Dobrý den, právě jsem v jedné soutěži výhral nintendo wii a samožrejmě moje první myšlenka byla jak to flashnu. Takže bych se chtěl zeptat jestli se nachází v ostravě, nebo okolí flasher a kolik by si účtoval. Děkuju za odpověď Citovat
0 adis002 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2010 napis uzivateli Hexer... bud ti posle navod, a nebo se za nim stavis (je z Havirova) Citovat
0 ulba Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2010 Nebo použij toto je to jednoduché http://console-forum.net/showthread.php?t=88864 Citovat
0 ManslayerCZ Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 děkuju za odpovědi raději jsem napsal Hexerovi, tědka už jenom čekám na odpověď.. Citovat
0 Hexer Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2010 Dokonce jsem z okoli ostravy :) Citovat
Otázka
ManslayerCZ
Dobrý den, právě jsem v jedné soutěži výhral nintendo wii a samožrejmě moje první myšlenka byla jak to flashnu. Takže bych se chtěl zeptat jestli se nachází v ostravě, nebo okolí flasher a kolik by si účtoval. Děkuju za odpověď
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.