wyre Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 Zdravim, mozna to tady nekde uz je, ale nenasel jsem nic co by mi nejak pomohlo. jak udelat XMB wave + obrazek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 obrázek musíš flashnout do flash0/vsh/resource a musí mít název 01-12.bmp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 Vlnky jsou tady http://console-forum.cz/showthread.php?t=6295 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 počkej,ted envim jestli si myslel jako aby to fungovalo nebo jak se to vytváří,sem zmatenej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wyre Odesláno Červenec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 no proste abych mohl mit na pozadi nakej obrazek a predtim tu vlnku. ju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wyre Odesláno Červenec 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Tak co? pomuze mi nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 no proste abych mohl mit na pozadi nakej obrazek a predtim tu vlnku. ju? Tak to asi nejde nee :) bud muzes mit obrazek nebo thema:thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 ten obrázek kopnu do flash0 a pak to de :D...ale musí bejt myslím 8-bit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Jak píše LukDM... Obrázek přejmenuj na 01-12.bmp a dej ho do flash0/vsh/resource Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wyre Odesláno Červenec 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 jenomze kdyz tohle udelam, tak mam v psp pak bily pozadi...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 jenomze kdyz tohle udelam, tak mam v psp pak bily pozadi...:( dej si v settings theme setting tam dej theme a to první pod original Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wyre Odesláno Červenec 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 porad je to bily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 porad je to bily tak máš asi blbý rozlišení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wyre Odesláno Červenec 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 heeezkyyy, dik. a neslo by to rozliseni nejak zvetsit? je to desne maznuty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wyre
Zdravim, mozna to tady nekde uz je, ale nenasel jsem nic co by mi nejak pomohlo. jak udelat XMB wave + obrazek?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts