Sonic Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 ahoj stahl jsem si tento plugin protoze ovladani nekterejch her mi nevyhovuje ale nevim co kam nakopirovat a celkove jak to rochodit a nastavit,pomuze mi nekdo prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 do složky seplugins hodíš ten plugin a v té samé složce vytvoříš textový soubor pojmenovaný vsh.txt, ten otevřeš a hodíš do něj řádek: ms0:/seplugins/názevtvéhoplaginu.prx aktivuješ ho buď přes recovery menu a nebo když zapneš a vypneš psp. Aspoň takovýmhle způsobem jsem rozjel všechny pluginy co mám na psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Jak píše Dupenka, všechny pluginy se dávají do seplugins složky. Jak plugin nastavit je v přiloženém readme souboru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonic Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 jo ja pluginy pouzivam ale tento kdyz jsem rozbalil mel 4slozky tak nevim co je co a readme je v angilctine a ja jsem jaksi poleno na AJ a google to prelozi uplne na prd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 jo ja pluginy pouzivam ale tento kdyz jsem rozbalil mel 4slozky tak nevim co je co a readme je v angilctine a ja jsem jaksi poleno na AJ a google to prelozi uplne na prd... víš co tak hoď sem ten plugin ať se na to můžu podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonic Odesláno Duben 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006080024 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Zkopiruj remaps a psp složku na root karty. Rozjeď to pomocí programu DevHook http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006060008. Pak zkopíruj dh složku na root karty. Uprav dh/271/flash0/kd/pspbtcnf_game.txt načti prxs přidáním řádky: (nahraď 271 firmwarem tvého psp ). ms0: / dh / kd / nkthread.prx ms0: / dh / kd / remapsp . PRX po řádku "ms0: / dh / kd / umdciso.prx". Spusť devhook a spusti hru, nebo použij remapspboot a vyberl hru. Tohle je překlad přiloženého textáče, ale nějak nechápu ten postup musíš si to nějak vyzkoušet. Prostě zkopíruješ složky remaps, psp a dh složku na root a pak nějak kutíš přes program devhook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sonic
ahoj stahl jsem si tento plugin protoze ovladani nekterejch her mi nevyhovuje ale nevim co kam nakopirovat a celkove jak to rochodit a nastavit,pomuze mi nekdo prosim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.