Typan Cz Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 zdar, při první misi, jak jdete se starkillerem tim hangárem, tam vzádu, když už vyřadíte to pole - mam vytáhnout ze zdi takovej kvádr, na kterej mam skočit, ale dycky, když ho vytáhnu, tak hra zamrzne a musim udělat reset - nevíte co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 zkus jinej crack............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 crack je v pohodě, hra se spustí, ale pak se to zrakví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Je to špatnej crack, řešil jsem úplně stejnej problém ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 okej tekku, jak myslis, resils to u star wars ? jestli jo, tak mi pls posli link na crack nebo mi ho nekam upni ;) Kapr - sorry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Ano, řešil jsem to přímo u týhle hry, naprosto stejnej problém. Ten crack už dávno nemám, bylo to když hra nově vyšla, ale na warez fórech určitě není problém opravnej crack stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.