NuM3Ro Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 No LoL, během jednoho dne už vyšlo 5 verzí... :lol: a u 5.50 tři a to ještě den neskončil... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Tak jsem nahodil CFW 5.03 Prometheus (v5), zatím spokojenost, jen poraďte nějakou hru, která vyžaduje FW 6.20, ať to můžu zkusit. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Tušim, že novej Prince of Persia The Forgotten Sands. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Díky, vyzkouším, dám vědět. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Tak na CFW 5.03 Prometheus (v5) nefunguje. Musel jsem použít plugin přibalený se hrou (stahoval jsem tuto verzi) (jakýsi 'KHBBS'). Plugin vypadá užitečně, vyzkouším, zda funguje i na další hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Omlouvám se za 'triplepost', ale dnes vyšla 6. verze Promethea [pro PSP 3000 a PSP 2000 se základní deskou TA-088v3 (FW samozřejmě 5.03)] pravděpodobně opravující nějaké bugy. Mně se bohužel pořád nepodařilo rozjet na něm PoP:TFS, spouštím jej tedy s aktivním pluginem KHBBS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kajanovič Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 cawte chel by som sa opytat ze ked to flashnem cez toto tak mi pojdu aj nove hry ? ako FIFA 2010 World Cup atd. ??? a este ci pojde flashnut toto http://www.progamingshop.sk/konzola-sony-psp-3000-piano-black-neoprene-pouch-sandisk-ms-pro-duo-16gb-p-4934.html ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Když nahodíš GEN-C tak ti půjdou všechny hry včetně nových. Na nový PSPčko to ale na 99% nepůjde protože určitě má FW vyšší jak 5.03... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kajanovič Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 aha tak ake si mam PSP kupit ??? nikde neni napisane aky ma Fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kajanovič Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 v prispevku #18 pisal j.bandy ze ma take PSP ake si idem kupit i ja cize PSP-3004PB a on ma FW 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 To ano, ale není jisté, zda tam není již novější FW. Pokud tento e-shop neobměňuje tak často sklady, mohl by tam být ještě 5.03 a starší, ale také je možné, že už tam bude 6.20... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kajanovič Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 a ked tam bude 6.2 tak potom co ? nebudem to nikdy vediet flashnut ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Ne, jediný CFW na PSP 3000 je 5.03... Sice se na 6.20 pracuje, ale vypadá to špatně co se týče ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kajanovič Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 tak to je skoda, skusil som napisat do toho e-shopu dufam ze mi povedia aky je tam FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kajanovič Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 a ked mam FW 5.03 tak nezalezi od typu zakl. dosky ??? alebo mam sa spytat aj na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 Ne, typ desky je potřeba vědět pouze u PSP Slim (2000). Doporučuju přečíst topik pro začátečníky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kajanovič Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 ok skusim to najst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kajanovič Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 uz mi odpisali: ze na nove PSP3000 su len FW 6.1 a vyššie takze asi si nekupim PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2010 To se dalo čekat, ak si kup použitý, pokuď chceš hrát ISO tak jiná možnost není. Doporučuju Slim (2000) s flashnutelnou deskou. Mrkni do PSP bazaru. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ichigo Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Čau. PSP nemám ještě flashlé, ale schválně jsem zkoušel jestli mi půjde to když v menu znáčknu select, ale nejde to.To jde jenom s GEN-C? Už jsem PSP flashoval touto formou, ale je to dýl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Jo, SELECT funguje pouze na CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Červen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2010 Jen u CFW jde zobrazit VSHMenu stisknutí Select v XMB. //Sorry, neviděl jsem další stránku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Putanek Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Zdravim...pls mam tyakový malý problém....když chci vypnout PSP tak mi to nejde...hodi se jen do SLEEP...slozku SEPLUGINS jsme smazal a furt se nevypina...nevoe cim to muze byt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Ty jsi měl plugin co brání vypnutí? Jestli jo tak nejlepší bude HEN s GENem nahodit znova. Jinak PSP se vypíná tak že to tlačítko držíš cca 5 vteřim nahoře dokavaď kontralka čisťě nezhasne (nesmí zablikat = Sleep). E:// Anonymous: Pravda, zapoměl jsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Putanek Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 udelal jsem vsechno znova...jj vim ze cca 5 sec drzet do vypnuti...ale i tak to proste zablika a hodi se do SLEEP...jako ne ze by me to nak tlacilo ale zbytecne to jebe baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.