Anonymous_ Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 To je diky pluginu sedna, ktery je integrovany v nejnovejsim GENu pro 5.03 ... Je to z toho duvodu, ze kdyby jsi to neustale vypinal, tak by jsi musel porad dokola nahazovat chickhen, coz je demence, pokud pouzivas PSP kazdy den. Pokud PSP dele nepouzivas, neni snad problem vyndat baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Putanek Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 J vsak sem rikal ze me to nak netlaci jen sem se chtel zeptat...a jeste sem se chtel zeptat jaky je rozdil mezi GEN-C a Prometheusem ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Prometheus má vyladěný nějaký bugy a přidává podporu her, který vyžadujou FW 6.20, dřív jsi na to potřeboval KHBBS plugin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 J vsak sem rikal ze me to nak netlaci jen sem se chtel zeptat...a jeste sem se chtel zeptat jaky je rozdil mezi GEN-C a Prometheusem ?? Samozřejmě bugy, to snad neni nutnost psát. Ale jestli čteš tak Novinky: - Opraveno Recovery menu - Spuštění her vyžadující FW 6.20 bez nutnosti patche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makaker Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 Potrebuju help pls. Nainstaloval sem mhu speed hned potom sem dal prometheus do game a ted kdyz ho chci nainstalovat napise to - PSP brite 3000 detected ... Instal... Copy file error (0x80020142) ! Install aborted press X to exit dekuju. Uz my to faka dekuju odskouseno na naruto .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BriskerOne Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 nebo staci dat v select --> shut down device ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meks Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 takze tady stim neakym navodem si flashu psp a muzu si tam stahovat???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Když budeš postupovat podle tohoto návodu, spustíš na svém PSP CFW, který dokáže spustit stažený hry. Po každym uplnym vypnutí a následnym novym načtení systému se ti ale načte OFW (ten je nespustí), takže musíš CFW zase nahodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludas22 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Zdravim...mam 5.03 GEN B...muzu si to predelat na Prometheus?...protoze bych si chtel zahrat novejsi hry...jestli jsem to pochopil tak staci pri spousteni drzet L...dekuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 no, staci kdyz vypnes cely PSP natvrdo, nahodis chickhen a pak misto genu spustis prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludas22 Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 a pri spousteni musim drzet L? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 25, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Pokud už máte nainstalován 5.03 GEN/CFWEnabler/Prometheus, podržte při zapínání 5.03 Prometheus tlačítko L ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CarlosSanchez Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Dobry dne chci se zeptat kdyz jsem soubory ze slozky GEN -C skopiroval do psp tak jak se pak spousti ten QUICK updater 5,03GEN-C.dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 26, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Přímo v PSP v položce GAME ... Memory Card Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoM!n Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 sorry,ze sem pisu takovou debilni otazku,urcite byla uz zodpovezena,nebo napsana jinde,ale kdyz mam 3000 5.03 Gen-C,a psp vypnu tak se mi to cely zrusi a musim to nahodit znova?neexistuje nejakej plugin na to nebo neco podobnyho?dik za odpoved,a jeste jednou sorry urcite to tady uz bylo zodpovezeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Ne, neexistuje. Pokud PSP uplne vypnes/vyndas baterii nebo ho odpojis od napajeni, tak se vyresetuje RAM a nejde s tim nic udelat. A jelikoz je to jen HEN a nelze zasahovat flash0 pameti, kde je ulozen originalni firmware, tak tam nelze ani dohrat nejaky plugin, ktery by se o spusteni HENu postaral. Resp. jde tam dohrat, ale jiz nejde editovat soubor, ve kterem jsou ulozeny pluginy (prx soubory), ktere se maji spustit vzdy pri startu PSP - takze se nahravaji jen ty orig. od Sony a vlastni si tam dohodit nemuzes a premazat jiny od Sony take ne. (Jakmile na TA088v3+ neco upravis ve flash pameti, tak zpusobis brick) Kdyby slo neco upravovat ve f0, tak by nebyl zadny HEN, ale byl by plnohodnotny CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoM!n Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 diky :] thx pro tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Secre Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Čaute lidi, mám psp 3000 MHU/Prometheus v.7, ale nejdou mi spouštět hry vyžadující 6.20.... Na psp.novinky.org jsem se dočetl, že díky prometheovy spouští i UMD hry vyžadující 6.20, ale když jsem to zkusil tak to nešlo, ani z PSN storu mi nejdou třeba dema vyžadující 6.20 (ikdyž u DEMO her z PSN to asi nefunguje, není to iso že?? :D) stáhly jsem ještě nezkusil(nemám asi 4měsíce pomalí net) .... a potom mi ještě blbnou normální UMD hry, třeba Wipeout Pulse, když to hodím do mechaniky tak se začne načítat a poté se mi psp vypne.... Chtěl bych to kvůli kopírování na kartu díky UMDumperu, abych to nemusel stahovat.... Prostě se začne načítat a poté "rup" a musím znovu nahazovat MHU.... Touto vyčerpávající formou děkuji za jakoukoli pomoc, která by mi pomohla vyřešit vypínání psp díky UMD... :D Peace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Mám úplně to samy. Vyřešil jsem to návratem ke gen-c a k tomu plugin khbbs a všechno jde. Upřímně moc nechápu smysl promethea, když to hlavní tam stejně nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Taktéž mám 5.03 Prometheus v7 na 3000, Prometheus mi sice umožní spouštět 5.55 hry, ale 6.20 (např. Prince of Persia) už ne. Takže Promethea jsem si sice nechal, ale k tomu mám i KHBBS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busak007 Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 ahojte lidi jsu totální tupec a potřeboval bych pomoct. mám PSP 300 s 4,21 a potřeboval bych ho flaschnout mohl by mě prosím někdo říct polopaticky a blbuzdorně jak to udělat? :) díky předem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 9, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Stáhnou Update na 5.03, aktualizovat a udělat podle tohoto návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Krátce a jednoduše řečeno: 1) Udělat Update na FW 5.03 2) Nahodit ChickHEN či MHUSpped 3) Nahodit 5.03 GEN-C ;) E:// Zingl rychlejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Píšeš do topicu, kde je přesně návod, který potřebuješ ... update na 5.03, nahodit ChickHEN/MHUSpeed a pak 5.03 GEN-C/5.03 Prometheus. // Třetí ... tak to se ještě vejdu na bednu :D Zingl :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xiron Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Potřebuji od vás pomoct naistaloval jsem ChickHen R2 a poté 5.03 Gen-c a vždy když psp připojím k PC tak mi to nenačte kartu pouze interní pamět PSP nevíte co s tím může být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.