<^KeNnY^> Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Zmáčkni select a u USB device nastav Memory Stick. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jolnys Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 kde si to mam stahnout???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jolnys Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 kdyz zmacknu select nic se neukaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Máš nahozenej ChickHEN a 5.03 GEN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jolnys Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 mam to v psp kdyz to chcu spustit tak mi to pise ze data is corrupted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 mam to v psp kdyz to chcu spustit tak mi to pise ze data is corrupted Nejdriv ten chickHen musis nahodit napr. tu http://console-forum.net/showthread.php?t=79048 (tohle neni chickHEN ale je to to same a je to rychlejsi )udelej to podle navodu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Stiskni v XMB 'Select' a ve volbě 'USB Device' zvol 'Memory Stick'. //OMG, proč já ocas se nepodívám, zda topic neobsahuje další stránky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoula Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Cau nedavno jsem si koupil PSP 3004 , FW 5.51 a rekli mi ze neexistuje nic abych si tam dal ISO hry je to pravda pls ? Ze si musim kupovat hry a jen doufat jesli do budoucna neco bude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Ano, je to pravda ... ISO hry na tom PSP nespustíš. Můžeš spustit jen několik homebrew aplikací/her - http://console-forum.net/showthread.php?t=97189 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 ale NEUPDATUJ, kdyby se našla ďoura v nižším FW, tak neni cesty z5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny89 Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 zdravim , prosimte kam mam ty hry kopirovat kdyz je kopiruju do ms0\ISO tak je tam stejnak nemam prorad mi dik :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 ms0 je oznaceni pametove karty, ne slozka.. :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny89 Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 ms0 je oznaceni pametove karty, ne slozka.. :dozey: aha...a kdyz stahnu nejakou hru v ISO tak se mi stahne winrar kdyz ho otevru tak se mi tam objevi PSP_GAME a UMD_DATA.BIN to do te slozky mam dat oboji ? nebo to mam nejak prevezt na CSO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 To iso nemas otevirat ve winraru (kde jsi cetl opak?), proste hod cele ISO do slozky ISO na pametove karte.. To je to tak tezke? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny89 Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 To iso nemas otevirat ve winraru (kde jsi cetl opak?), proste hod cele ISO do slozky ISO na pametove karte.. To je to tak tezke? :roll: no jo , ale tak kdyz se mi to ve WINRAR stahne tak co mam delat ? :bash::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Stáhne se ti to s ikonkou WinRAR, protože máš nastaveno, že jako primární 'otvírač' ISO je WinRAR. Prostě jen ten soubor s ikonkou WinRARu hodíš do ms0:\ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny89 Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Stáhne se ti to s ikonkou WinRAR, protože máš nastaveno, že jako primární 'otvírač' ISO je WinRAR. Prostě jen ten soubor s ikonkou WinRARu hodíš do ms0:\ISO jo, dik jenom se jeste zeptam musim tam mit UMD Disk abych tu hru mohl spustit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Pokud máš flashnuté PSP, tak ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0n3l Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 to neni lepsi nez 5.50 gen D3 ze ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 21, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Tohle je pro lidi s neflashnutelnou deskou, pro ty co mají flashnutelnou je nejlepší 5.50GEN-D3 nebo 5.50Prometheus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel99j Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Zdarec lidi potřeboval bych s něčím poradit, mám PSP3004 a chtěl bych ho flashnout take pomocí něčeho jako je ChickHEN jenže bohužel když jsem ho od známého koupil tak tam byl firmware 6.00... poradí mi někdo jak to flashnout? Doufám že to nějak jde.. díky moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 nejde to, jen pouštět homebrew pres halfbyte loader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Ahoj. Mám psp s CF CHickem C a Prometheus 7. Psalo se, že umožní spouštět i nový hry, ale MOd nation Racer mi nejde. ANi nějaký novější co požadují fw 6 a vyšší. Díky za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 updatuj na cfw 5.50 premetheus 2.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Mám, ale PSP 3000 a tak pokud vím jde jen 5.03 CF. Nebo už jde i novější? Ten 5.50? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.