player99 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 jo promiň nejde. Ale s prometheus 7 by jsi měl spustit většinu nových her, když zmáčkneš select tak co máš jako iso driver ? (je to tak i u psp 3000 ne ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 V pohodě. Nějakou dobu jsem se o PSP nezajímal, tak nevim jest-li jsou nějaký novinky na scéně :)Mám nastavený M33 zkoušel jsem i další a nic. Nejde to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 pokračuj podle tohohle návodu, je to i pro PSP 3000... http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010060015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Díky za odkaz, ale ani to mi nejde :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 pokuď to děláš všechno správně tak který hry ti nejdou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaal Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 No pořád zkoušim jen Mod Nation Racer- jiný v psp nemám. JInak všechny hry do zhruba FW 6.00 mi jedou v pohodě. To pařim, ale chtěl jsem vyzkoušet právě novější hry, ale ty nejdou. Buď mám tedy blbou verzi hry, že nejde a nebo to mám rozbitý :D Předtím jsem zkoušel i Metala a taky mi nešel a ještě jiný hry, ale to nevím jaký. Ale to bylo ještě na Prometheus 6. O víkendu zkusím na tomto novém Prometheusu a pak dám vědět. Jes-li mi to už konečně jde nebo ne. Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
player99 Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 v poho, pak napiš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 pouzivate nekdo prometheus-2 ? jestli jo muzete pls napsat nebo zyngle muzes napsat navod na instalaci prometheus-2 ? moc sem toho z http://www.psp-hacks.com/2010/09/05/custom-firmware-5-03-5-50-prometheus-2-released/#comments nepochopil :X dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Postup je stejný jako v tomto návodu - kopíruješ do stejné složky, spouští se stejně. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 k pouzivam MHU + enabler + prometheus (ofc dohromady) takze akorat resetnu chickhena smazu prometheus 1 a hodim tam dvojku nahodim hena + enabler + prometheus 2 ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Já nahodím jen MHUSpeed, poté rovnou Prometheus v2. Ale ano, v principu takto, pouze smažeš z 'ms0\PSP\GAME' původní verzi a nakopíruješ tam tu novou. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žemli Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Zdravim a prosim zkušenější o pomoc. koupil jsem si psp 3004 a podařilo se mi zprovoznit tenhle CFW ale mam problem se spouštěním her. v podstatě asi ze 7mi jsem spustil jen fifu 10 cz.:ziped: ostatní se mi prostě vůbec nezobrazí v game abych je moh spustit.může mi někdo poradit co dělám špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 sou ty hry ve formatu .iso a davas je do slozky ISO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žemli Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 sou ty hry ve formatu .iso a davas je do slozky ISO ? jsou.proto je mi to divný že jedna jde a ostatní ne.kdyby nešla žádná tak vim že je někde chyba ale takhle jsem ztracenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrouzek Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Ahoj, prosím o radu. Mám PSP 2004, 5.03. Nedávno jsem omylem zformátoval kartu s ChickHEN + CFWEnebler. Teď mám MHUSpeedv3 + 5.03GEN-C. Problém č. 1: Nejdou mi spustit starší hry(ani se nezobrazí). č.2 FIFA 2010 mi vypíná konzoli. Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 zkus tam dat prometheus a KHBBS plugin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Prometheus je sr*čka, to ani nezkoušej... Zkus k tomu GENu-C přihodit ten KHBBS Plugin jestli to zabere, pokuď ne tak ho vypni (u pár her dělá taky bordel a nejdou kvůli němu spustit - hlavně ty starší), a to že se ti ani nezobrazí bude chyba jinde, např. uložený na jiný místo, poškozený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedo_WC Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 aa nejde mi ani Chickhen ani mhuspeed vzdy to jen zamrzne a to to delam podle vsech navodu :(:(..prosim poradte vzdy mi to slo a najednou tohle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 mas spravnou verzi chickhenu ? (pro PSP FAT/SLIM a BRITE) spoustis to pres spravnej obrazek ? oba sou nestabilni, musis to zkouset furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyk Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Zdravím, mám takovej blbej dotaz, jsem ale zacatecnik :) Kdyz jsem vse nainstaloval, snad dobre, kam mam potom kopirovat stazenou hru? Je mozne ze jsem to nekde prehlidl. Na zacatku tohole fora jsem nasel ze nekam do ISO ale nevim kde to je? :) omlouvam se za stupidni dotaz :) Dlasi dotaz, kdyz dam Systemove informace, nebo jak to je a je tam Gen(full). tak probehlo vse dobre ne? Takze uz staci jen tu hru nekam skopirovat? dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dykynson Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Pprosim pomoste mi :) V tech systemovych info me sviti Gen Full, takze to jede ne? Zkousel jsem hru zkopirovat vsude, jen tak na koren, do her, udelal jsem slozku iso, to je psano na zacatku a nic, kdyz sem to hodil do her, tak me to napsalo this game is corrupted, nebo neco na ten zpusob. Co mam delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyk Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Zkousim to tady jak vul a furt nic, uz pockam na radu... jen chci vedet jestli jsem udelal vse spravne... Nainstaloval jsem Gen, tem me jede, ted jsem stahl hru, presmeji Fifu, obsah jsem nakopiroval vsude mozne a nic, nejdriv jsem udelal tu slozku iso, pak do Her, pak do save, pak na koren a furt nic, pise me to corrupted data... je potreba jeste neco s tou hrou udelat, nez to tam budu kopirovat? Zkouse sem i starsi hry, jako NHL 07, MAdden 06 a nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 musi to bejt ve formatu .iso a musi to bejt ve slozce ISO na rootu karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasss Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Připoj si PSP přes USB a na kořen karty si vytvoř složku ISO a do te kopiruj iso hry odpoj psp od USB a budes je mit normalne ve složce s hrama na kartě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyk Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Su vul, me to neslo z notebooku, tak sem to zkusil z komplu a vse super :) diky moc tomuto foru :) A jeste jeden dotaz, vetsina her je na casti, mam to nejak sloucit nebo jak se to dela? poradite me jeste s timto a uz nebudu otravovat.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.