vvacek Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 pls me nende nahodit ten prometheus furt mi to pise ten starej prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Vyšel podepsanej 5.03 ChickHEN R2 - Verze pro Slim (TA-088v3) http://www.share-online.biz/download.php?id=6DUK68FL3LP - Verze pro 3000 http://www.share-online.biz/download.php?id=PAWK68FLDX8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 A podepsanej TN Hen nevyšel MG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Zatím ne-e... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaszanto Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 zdravim lidi mam již cracknuté psp ale nechápu jak spustim hru mam složku iso do toho nakopíruju stáhlou hru a nevím jak jí spusti prosím o radu nejlepší by bylo kdyby mi nikdo písnul na skype jméno je: pepa-eldar díky mooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 co máš za PSP ? co máš za FW ? máš tu složku iso na kořenu karty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nugeta191613 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Vyšel podepsanej 5.03 ChickHEN R2- Verze pro Slim (TA-088v3) http://www.share-online.biz/download.php?id=6DUK68FL3LP - Verze pro 3000 http://www.share-online.biz/download.php?id=PAWK68FLDX8 Cus mam psp 3004 kdyz to pustim tak mam rovnou uz nahozenej prometheus to je dobre? Nebo nahoda? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Je to dobře je to jedna z funkcí toho podepsanýho chickhhenu aby si to nemusel nahazovat promethea vše je v pořádku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Zdravím, po delší době jsem si chtěl zase "updatovat" psp... Vždycky mi šel MHUspeed na 1. pokus.. (metoda, až naběhne option, kliknu a nechám na první ikoně ).. Teď už to nejde, stačilo, abych v obrázkách neměl nic kromě MHU... Nic tam nemám, ale teď už mi to nejde nahodit... Takéto s tim nastavenim apod. Vím že se to dělá, jen mě zajímá, proč mi to předtím šlo a teď už ne... Dík ;) EDIT: Nefunguje odkaz na Promethea na první stránce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 kámo vykašli se na MHU - zační používat signed 5.03 ChickHEN R2 - MHU byl lepsi akorat v tom, ze lip nabihal - tenhle chickhen staci jen spustit a rovnou se ti spusti i GEN-c (prometheus), me to teda aspon takhle funguje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 No, dlouho jsem tu nebyl, a ani jsem nic s PSPčkem nedělal tk nevim...ale asi se toho změnilo hodně xD... MHU jsem si tam dal, ptz hen mi nešel nahodit...ale zkusim to teda :) dík. Ale hlavně ten prometheus mi tady nejde stáhnout :D Jo a ještě, to je nějakej novej hen? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Signed ChickHen je jenom Podepsaný normální ChcickHen a odpadá nutnost nahazování přes TIFF,ale ted je možno spustit Slepici přes XMB Jinak je 6.20 TN Hen a 6.3x Pro Hen,ale ty za 5.03 zaostávaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 mohli bi udělat na ofw 6.20 tn hen c prometheus-c třeba jak na 5.03 xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 No, můžu udělat na něco update, když mám ale TA-088v3?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 nene, nech si tam 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Jo, tak dík, už tam mám 5.03 HEn r2 mod2 ( nebo jak to je :) ) + Prometheus.... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasary Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Lidi HELP mam MHU speed 3 nějakou dobu mi to šlo a hrál jsem ,ale potom jsem to neflashoval a když to teď chci flashnout tak najedu na obrázek a PSP se vypne pls HELP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Zkus restore default settings, případně místo MHU nahodit klasickej chickhen. Sice se říká, že MHU je stabilnější, ale neni to vždy pravidlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasary Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 s restore default settings to funguje dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FM1 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 nevite jak pustit UMD Buzz Svetovy kviz?na prometheu ani na gen to nejde spustit, chce to po me update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davee Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 To s MHU, že když jsem dlouho s tim nic nedělal, tk to pk nešlo se mi stalo taky... Nahodil jsem chickhen r2 mod2 a jede v pohodě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DamianBlack Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Ahoj mám problem se spustenim iso her. Drive sem je stáhnul a slozku s hrou rovnou nakopiroval do slozky ISO. Ted kdyz stahnu hru, tak to funguje asi na jinem principu. Slozka je PSP_GAME a u toho UMD.data.bin. Bohuzel nevim jak to do PSP vložit. Díky moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Funguje to pořád stejně, jen jsi ten ISO soubor rozbalil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DamianBlack Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 Jasan ja to rozbalim. Pred tim sem rozbalil hru a byla tam jedna slozka s jmenem hry, kterou jsem natahl do iso. Ted to rozbalim a je tam slozka UMD.data.bin a PSP_Game tu otevru a v ni jsou USRDIR, SYSDIR,a dalsi 4 ikony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DamianBlack Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 pomohl by treba odkaz na FaceBook kde bych to nafotil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.