Dragonin Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Hel sorry že oxiduju, ale neni nějaká verze na Gen-c... Mě to háže tradičně The Game could not be started... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 3, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Nejnovější je GEN-C (Pak je upravenej od jiného autora, ale k ničemu lepšímu to nevede) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dragonin Odesláno Duben 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Sorry, Ale asi sem to měl napsat do zprávy... Chtěl bych Hru Chilli con Carnage na Gen-c (je to v názvu topicu...) tak ještě jednou sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Patchni přes Eboot patcher :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dragonin Odesláno Duben 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Dík skusim.... :idea: PS: Fungovalo by to i na WWE SVR 06,07 a 08... na GEN-C??? viz: http://console-forum.net/showthread.php?t=89923 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Funguje to na všechyn starší hry, které na GEN-C nejdou... ale nejlepší je to zkusit a uvidíš :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dragonin Odesláno Duben 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Dobrá a nějakej návod na ten patcher... mi to s nim po dlouhý době nějak nejde(Hlásí mi to že Eboot was NOT patched...) - musí to bejt iso nebo stačí cso??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Může to bejt obojí a ve složce ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dragonin Odesláno Duben 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Super a ten návod?? PLS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dragonin Odesláno Duben 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 PLS, pls.pls.pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dragonin Odesláno Duben 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2010 Hele tak se mi to podařilo zprovoznit... Ale jenom Chilli con Carnage a i Wormsi.. Ale ty šli protože tyto hry hlásili chybu... That Game could not be started.... a A to de Zpravit Eboot Exchangererem.... Ale ty starý WWE se nenačtou a zaseknou psp - jiná chyba a mě to sre.. Je to moje úvaha tak kdybyste poradili... byli byste hodný... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dragonin
Hel sorry že oxiduju, ale neni nějaká verze na Gen-c... Mě to háže tradičně The Game could not be started...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.