lukis Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Zdar all chci se zeptat proč mi nejde NFS most wanted onlline, při infrastructure mi to píše The EA Servers are not availale at this time. Do you wish to recconect?? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 myslím že to jde přes hamko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukis Odesláno Duben 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 hamko ?? hamachi??? ale ja myslim na PSP omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 jde to hrát. ale musíš se zaregistrovat přes ps3 na jednu stránku stahnout přes něj jeden program a hodit do psp a pak mužeš hrát i když jste 100 000km od sebe alespon podle mých informací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Stará hra, už jsou vypnutý online servery... KOSScz To co myslíš je Ad-Hoc party a PS3 je potřeba k samotnýmu hraní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukis
Zdar all chci se zeptat proč mi nejde NFS most wanted onlline, při infrastructure mi to píše The EA Servers are not availale at this time. Do you wish to recconect?? dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.