Lasík.93 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 čaw mam psp bricklé a je tam FW 6.20 chci to dát do obchodu aby mi to opravili prosim vás kolik to tak stojí ?? ta oprava ? :( ten obchod je prej v Plzni tak tam to chci dát jestli stím má nikdo zkušenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Jaký PSP máš? Pokud máš záruku, tak to dej na reklamaci a je to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Duben 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 mam 3004 ale záručák už bratranec nenašel :( takže nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 4, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 No jinak než Zárukou/Opravou v Sony to nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Duben 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 j ale já se ptam kolik to tak výjde ta oprava v Sony ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rendy125 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 cus no asi to bude pekna palka protoze ja sem mel 2004 a odesla mi mechanika a zaruka mi uz padla tak sem to poslal do sony a tam mi rekli ze za 2300 mi to spravi tak sem rek ze ne koupil sem si za 900 mechaniku a opravil sem si to sam tak zkus radsi sehnat jiny psp treba s prasklim displejem a opravit si to sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Duben 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 j ale zatim jsem žádný nenašel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rendy125 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 no to mi povidej ja uz taky tak rok shanim zakladovku na 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Duben 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 :D njn a proč jí scháníš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rendy125 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 no protoze kdyz zapnu psp tak se rozsviti zelena kontrolka asi tak na 3 sekundy a pak se vypne tak ze asi brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Little Z Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 rendy skúšal si unbrick?? šak ak tam nemáš TA-088v3 tak není rpoblém s pandorkou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rendy125 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 jo skousel mel sem to i u flesera a nic jo a zakladovku ma TA-85 a to psp sem NEmel fleshnuti kdyz se mi to stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Já mám psp Fat s prasklým displayem , kolik bys za to dal dyztak ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rendy125 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 a koho se ptas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 a koho se ptas? kohokoli kdo by mel zajem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rendy125 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 ok ale ja schanim 2004 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Duben 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Já mám psp Fat s prasklým displayem , kolik bys za to dal dyztak ?:D kolik by jsi si tak představoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 kolik by jsi si tak představoval ? nabídni, nemam predstavu, mrkni na ebay a pak nabídni ok ale ja schanim 2004 :) Myslim že je jedno jestli jakou základovku tam nacpeš,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Duben 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 nabídni, nemam predstavu, mrkni na ebay a pak nabídni Myslim že je jedno jestli jakou základovku tam nacpeš,.... já nwm jak vypadá tak řekni cenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hojoko Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 jo skousel mel sem to i u flesera a nic jo a zakladovku ma TA-85 a to psp sem NEmel fleshnuti kdyz se mi to stalo jednu desku TA-85 bych měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 700 za zakladovku nebo cca 1000 za PSP s prasklym displejem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rendy125 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 jo a funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lasík.93 Odesláno Duben 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 700 za zakladovku nebo cca 1000 za PSP s prasklym displejem ? lol na co mi bude základovka a dík nechci ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lasík.93
čaw mam psp bricklé a je tam FW 6.20 chci to dát do obchodu aby mi to opravili prosim vás kolik to tak stojí ?? ta oprava ? :( ten obchod je prej v Plzni tak tam to chci dát jestli stím má nikdo zkušenosti ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.