Bunny1468622758 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Prosím vás poradte mi... zničeho nic mi nefunguje zmáčknutí mezerníku s něčim... proste jak držim mezerník, tak nějaký tlačítka nefungujou...je to jen ve hrách, když držim mezerník, šipky mi nefungujou... pustim mezerník a šipky mi fungujou... to samý je s Ctrl... už jednou sem měl tenhle problém a vyřešil sem to, ted uz ale vubec nevim jak... nevite co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 a neni to tim, že klavesnice nepodporuje vice stisknutych tlacitek najednou? dyztak napis typ klavesnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 skus - ovladaci panely - nastavení klávesnice a koukni jestly tam nemáš neco ´´zakázáno´´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 nic sem neprenastavoval a vzdycky to slo... az jednou nic... ale ted sem to zkousel zase a uz to funguje, takze to uz nebudem resim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.