Bunny1468622758 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 Prosím vás poradte mi... zničeho nic mi nefunguje zmáčknutí mezerníku s něčim... proste jak držim mezerník, tak nějaký tlačítka nefungujou...je to jen ve hrách, když držim mezerník, šipky mi nefungujou... pustim mezerník a šipky mi fungujou... to samý je s Ctrl... už jednou sem měl tenhle problém a vyřešil sem to, ted uz ale vubec nevim jak... nevite co stim? Citovat
manek100 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 a neni to tim, že klavesnice nepodporuje vice stisknutych tlacitek najednou? dyztak napis typ klavesnice Citovat
LuK4SO Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2010 skus - ovladaci panely - nastavení klávesnice a koukni jestly tam nemáš neco ´´zakázáno´´ Citovat
Bunny1468622758 Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 7, 2010 nic sem neprenastavoval a vzdycky to slo... az jednou nic... ale ted sem to zkousel zase a uz to funguje, takze to uz nebudem resim... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.