Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

problém s drátovýmm ovladačem


EvErsMann

Otázka

Ahoj pařani mám tady jistý problém který bych potřeboval vyřešit.

Mám ještě drátový ovladač k Xbox 360 a od soboty mi to začíná blbnout tak, že třeba trochu jen zatřesu s ovladačem tak mi to napíš "Please recconect controller" 2-3 vteřiny mi nefunguje ovladač a pak to zase jde, ale takhle je to každou chvíli........ zapojil sem všechny kabely pořádně, rozebral sem ovladač a koukl jsem se do něj jestli tam nejsou sřklíplý drátky ale bez pozitivního úspěchu. Ono se to chová, jako bych vypojil a zase zapojil ovladač...... můžete mi prosím někdo pomoc ??

nový ovladač se mi kupovat nechce protože na něj nemám momentálně peníze.

Ale podlě mě tam asi nebude technická chyba, začlo to zničeho nic.... ani jsem s ním nijak netřískl.

Pomoooc ! :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Mně se stalo to samé - přelámaly a přerušili se drátky v kabelu v tom ohybu . Spravit jsem se to nepokoušel , protože ty drátky jsou strašně slabý . Budeš si muset taky koupit nový - raději bezdrátový . Teď jsem četl , že jsou zrovna v bazárku dva bezdrátové na prodej .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nevim jak moc si zručnej v tomhle oboru, ale pokud je to zlomený někde u ovladače, tak by to šlo třeba o kousek zkrátit(Neměl jsem v ruce drátovej ovladač, takže nevim kde se to má tendenci lámat a jestli vůbec). Pokud by to bylo uprostřed, tak to je asi pech, popř. vyměnit celej kabel. Sic, čím dál víc nad tim přemejšlim tak mi to k tomu nesedí, protože zlomenej drát by asi nevypadával na 2 vteřiny, ale nefungovalo by to až do doby kdy se s tim místem zase hnulo. Zkrátka tu závadu lokalizuj, jestli to bude v ovladači tak mě napadá jen nějakej studenej spoj. Ale třeba to je běžnější závada a má úplně jinou příčinu. Počkej, zejtra sem určitě napíše někdo s více zkušenostma okolo X a bude jasno ;-)

Mimochodem jakej maj tak ty drátky průměr? pochybuju že to je nespravitelný, ale chápu že každej nemá vybavení...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jj já se hned ráno do toho vrhnu....... protože sen zkoušel ohýbat kabely v tom ovladači a nic fungovalo, ale začně to s tím blbnout když hýbnu ovladačem....... jinak na elektroniku trochu zručný sem, najdu a pokusím se opravit, děkuji všem a doufám že mi zítra lidi porádí kteří s tím měli zkušenosti :=)

se mi zdá, že se tam v ovladači nějaký kabely přerušují........ tak dobrou noc a ještě všem jednou děkuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Napiš , jestli se ti to podaří spravit . Drátky se přelámou těsně před ovladačem , kde se ten kabel ohýbá . Je to jasně k poznání , když s tím hýbeš . Ze začátku mi to také vypadávalo málo , potom už se s tím nedalo hrát . Já jsem se s opravou nezabýval , protože jsem měl doma ještě dva bezdrátový , tak mi ten dráťák leží doma nespravený .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak jsem to lidi otevřel, zkontroloval........ kroutil jsem s tím kabelem jak to jen šlo, ale nic mi to neukázalo běžel normálně dál. Tak jsem ho dal zase dohromady a kroutím kabely a hledám příčinu a vše v pořádku...... ale !

Když s ním zatřesu do strany tak mi to zase ukáže, zvláštní je že mi to blbně jen někdy........ třeba tam klepu s ovladačem jak blázen a je to v pořádku, né vždy to blbne......... nad tímhle si prostě lámu hlavu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No jestli jsi si jistej, že kabelem to není, tak mě už napadá jedině nějakej studenej spoj uvnitř. Bohužel to se docela blbě hledá. Jedině můžeš zkontrolovat všechny pájený spoje uvnitř(popř jestli třeba není vyhrkanej nějakej konektůrek), ale jestli je to takováhle duchařina, tak hodně štěstí, prasklina může bejt fakt tenoučká. Jinak použitej bezdrát se dá koupit třeba na aukru do 400 i s poštovnym.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jj já jsem u na ty bezdrát koukal, fakt levný ale já jsem si právě předtím koupil GTA IV takže teď nebudu mít prachy ale do měsíce tu bude ten bezdrát........ díky, ale já se v tom hrabat nebudu....... budu rád že mi to aspoň pojede :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu